Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megnehezítheti a szülést, ha...

Megnehezítheti a szülést, ha a terhesség alatt nem élek szexuális életet (bár nem vagyok eltiltva)?

Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, elsősorban nem ezen fog múlni, milyen szülésed lesz. Én sem szexeltem a terhességem alatt és könnyű szülésem volt (így utólag értékelve).
2008. febr. 26. 15:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül... :-))
2008. febr. 26. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sokat szexeltem és rémálom volt a szülés...
2008. febr. 26. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Remelem nem mert en mar regota nem szexeltem, es nemsokara szulok...
2008. febr. 26. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi köze nincs hozzá, hogy szexeltél e vagy sem!Én sem éltem nemi életet a párommal ahogy megtudtuk, hogy babánk lesz, most 36 hetes vagyok, nem volt semmilyen folyásom, sem fertőzésem és bizom benne, hogy könnyű szülésem lesz. Ezt kívánom neked is.
2008. febr. 26. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:

szia!Nekem nem lehet szexszelni mert a terhesség elején sokat véreztem. De remélem könnyű dolgom lesz.

28 hetes kismama

2008. febr. 26. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk sem volt szex terhesen, az elsőt 2 óra alatt, a másodikat 1,5 óra alatt szültem meg. Szerintem sem ettől függ, minden alkati kérdés!

Szép szülést! :o)

2008. febr. 26. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
szia!Mi sem vagyunk eltiltva,de egyszerűen én annyira nem is kívánom,hogy az már fáj...igaz azt mondják a nagyik azért van ez mert kisfiu lesz..és akár milyen kicsi is a kuki de egy már van belőle nekem...na ezek a régi mende mondák,de a lényeg,hogy a párom is türelmes,bár én kértem szóljon inkább mint hogy elkóborolna:)de azt mondta semmi gond ő is megvan most..sztem ezt agyban is meg kell beszélnünk magunkkal..MAjd utánna bepótoljuk:)Gratula a babához,21hetes kismama
2008. márc. 3. 12:57
 9/9 A kérdező kommentje:
A miénk lány lesz, mégsem jött meg a kedvem a 2. trimeszterben sem. Most már a 33. héten vagyok, de ezen a téren a helyzet változatlan...
2008. márc. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!