Megnehezítheti a szülést, ha a terhesség alatt nem élek szexuális életet (bár nem vagyok eltiltva)?
Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 15:07
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem, elsősorban nem ezen fog múlni, milyen szülésed lesz. Én sem szexeltem a terhességem alatt és könnyű szülésem volt (így utólag értékelve).
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül... :-))
2008. febr. 26. 15:31
3/9 anonim válasza:
Én sokat szexeltem és rémálom volt a szülés...
4/9 anonim válasza:
Remelem nem mert en mar regota nem szexeltem, es nemsokara szulok...
5/9 anonim válasza:
Semmi köze nincs hozzá, hogy szexeltél e vagy sem!Én sem éltem nemi életet a párommal ahogy megtudtuk, hogy babánk lesz, most 36 hetes vagyok, nem volt semmilyen folyásom, sem fertőzésem és bizom benne, hogy könnyű szülésem lesz. Ezt kívánom neked is.
6/9 anonim válasza:
szia!Nekem nem lehet szexszelni mert a terhesség elején sokat véreztem. De remélem könnyű dolgom lesz.
28 hetes kismama
7/9 anonim válasza:
Nálunk sem volt szex terhesen, az elsőt 2 óra alatt, a másodikat 1,5 óra alatt szültem meg. Szerintem sem ettől függ, minden alkati kérdés!
Szép szülést! :o)
8/9 anonim válasza:
szia!Mi sem vagyunk eltiltva,de egyszerűen én annyira nem is kívánom,hogy az már fáj...igaz azt mondják a nagyik azért van ez mert kisfiu lesz..és akár milyen kicsi is a kuki de egy már van belőle nekem...na ezek a régi mende mondák,de a lényeg,hogy a párom is türelmes,bár én kértem szóljon inkább mint hogy elkóborolna:)de azt mondta semmi gond ő is megvan most..sztem ezt agyban is meg kell beszélnünk magunkkal..MAjd utánna bepótoljuk:)Gratula a babához,21hetes kismama
9/9 A kérdező kommentje:
A miénk lány lesz, mégsem jött meg a kedvem a 2. trimeszterben sem. Most már a 33. héten vagyok, de ezen a téren a helyzet változatlan...
2008. márc. 3. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!