Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Próbálta ezt már vki? Tényleg...

Próbálta ezt már vki? Tényleg hatásos? Min alapul a hatása? Természetes Bábakoktél Hozzávalók: * 1 grapefruit, * 1 narancs leve és ebbe 1 kiskanálnyi frissen reszelt gyömbér Ezt egybe és meginni.

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 12:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ok, írok majd.
2011. júl. 1. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:

1.

Azért júli 6 még messze van, szerintem még hagyd az ilyen praktikákat.

Ártani mondjuk nem árt, ha minden nap mész sokat sétálni, minden nap szexelsz és minden nap iszol narancslevet (vagy ilyen koktélt).

Azt hittem, hogy már túlhordásban vagy, azért iszol ilyesmit :) :)

Türelem és könnyű szülést :)

2011. júl. 1. 15:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, még van idő. Csak érdekeltek a lehetőségek, ha mégsem sikerül jönne időben. Séta is van, szex is, de egyik sem segített eddig.
2011. júl. 1. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia egyben vagy még..?Mi újság veled..?
2011. júl. 8. 12:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Befektettek a kórházba, a kiírt napon a biztonság kedvéért. Egy hetet voltam bent, akkor született meg a kislány. :) Jól vagyunk. Spontán megindult a szülés, ezért nem is kellett a koktél. :)
2011. júl. 25. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratula :)
2011. júl. 27. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!