Barnás, kicsit véres, de viszont egyáltalán nem nyálkás hanem folyékony valami jön belőlem, ez is lehet a nyákdugó? Vagy mennyek orvoshoz? 38 hetes km.
Egyszerűen folyt a lábamon, mikor felálltam a wcről, arrébb fészkelte magát a kicsi. Utána csak csepegett, nem vészesen, és amikor már a kórházban vizsgált a doki akkor hagytam el belőle megint egy jó adagot megint, amúgy zavaró volt, mert vizes voltam folyton.
Amit írsz, hát igen nagy valószínűséggel ha olyan szerencsés vagy, mint én a lányommal, akkor ha most indulsz akkor is "lekésed" a szülést, ha meg peches, mint amilyen a fiammal voltam, akkor tegyél fel egy gulyáslevest is nyugodtan. De hogy nem sokáig lesztek már egyben, az fix(nem a hátralévő 2hétre gondolok):D
Csak ügyesen.
Szurkolunk
azért írd már meg mi lett
JÓÓÓÓÓÓÓÓ??!!
Ha esetleg van otthon lakmusz papírotok (pH indikátor papír), akkor ha azt odateszed a folyáshoz és méregzöld színű lesz, akkor magzatvíz (a szülészeten is így nézik meg!), ha marad sárga, akkor más.
De a mennyisége miatt szerintem inkább magzatvíz. :))))
Tágulásos vérzés is lehet!
Nekem így indult a 2. szülésem. Rá 3 órára a kezemben volt a kisfiam.
Drukkolok!
nem is tudom anyuka miért húzod az időt
remélem már a kórházban vagy-
Még nem de már szóltam a páromnak és nemsokára indulok!
Köszönöm mindenkinek és drukkoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!