Most vagyok a szuloszoban, izgulnatok ertem?
Figyelt kérdés
38+4 hetes vagyok, a m.viz csak reszben szivargott el, mst arra varunk. Rajtam az nst, de fajasomnem eros. Izgulnatok ertem,h szepen taguljak? Sajna meg csak ket ujjnyira vagyok. A baba viszont nagyon ficankol.2011. jún. 29. 00:21
21/42 anonim válasza:
Gratula:) Sok boldogságot a babához:)
22/42 anonim válasza:
Gratulálok. Már biztos babázol.:)
23/42 anonim válasza:
Júúúúj ez nagyon izgi!!!Remélem minden rendben veletek!Várjuk a fejleményeket....:)
24/42 anonim válasza:
Mi a helyzet? Eltelt 12 óra a kérdésed óta.
Gratulálhatunk?
Remélem van wifi kapcsolatod és nem csak napokkal később írsz.
25/42 anonim válasza:
Gratulálok!!Remélem könnyen ment!Mesélj am!!!
Gratulálok még egyszer is!
26/42 Cseszernye válasza:
Hogy egyes nőknek mennyi mindenre van idejük vajúdás közben..én mondjuk nem internetezve képzelem el ezt de jobb mintha nyüglődnél.. az a szomorú h a netre kell hagyatkozz, senki nem volt ott veled??? majd írj mi lett , mindenki izgul. gratulálhatunk?
27/42 anonim válasza:
Csatlakozom én is,gratula és irj,majd,ha ráérsz.
29/42 anonim válasza:
Már biztos babázol gratula!De azért majd írj!:)
30/42 anonim válasza:
Várunk vissza a szülés-élményeddel!2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!