Van valaki aki nemrég szült a gyulai kórházban? Milyenek a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
Adnak e hálóinget, lehet e pizsamát vinni, vagy nem szeretik? A picurnak kell e bevinni valamit (popsitörlő, pelenka) vagy mindent adnak?2009. márc. 26. 17:03
1/3 anonim válasza:
Szia! Én 2 éve szültem már, de szerintem semmi nem változott. Akkor már a szüléskor adtak hátulmegkötös hálóinget, és utána is, ha kértem. De amint lehetett (nem áztam át) sajátot hordtam. Nappal pedig egy vékony nadrágot, pólóval. A kicsinek csak a hazavitelkor kellett ruhát, pelenkát vinni. Még a baba-mama szoba is fel volt töltve.
Van választott orvosod, vagy az ügyeletesnél szülsz?
Gyors szülést, és egészséges babót kívánok!
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs választott orvosom, majd az ügyeletesnél fogok szülni.
Tehát nappal lehetek nadrágban? Annak örülnék, mert sosem volt hálóingem. Köszi a választ!
2009. márc. 26. 23:11
3/3 anonim válasza:
Ha sima pizsiben vagy, azzal nincs semmi gond. Én szabadidőnadrágban voltam, de nem szóltak érte. Bár volt egy fura helyzet: amikor visszamentem a látogatásról a pultnál megkérdezték, hogy kit keresek. Hát mondtam, hogy most épp itt lakom, úgyhogy a szobámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!