Mennyi idő alatt gyógyul a gátseb?
Figyelt kérdés
% napja szültem és sokkal jobban fáj most mint az elején. Az érdekelne, hogy ez mennyi ideig marad így, mikortól lesz jobb. Köszönöm a válaszokat!2008. febr. 25. 12:57
1/4 anonim válasza:
Egy ht múlva már jobb lesz, egy hónap múlva pedig valószínűleg teljesen meggyógyul.
2/4 anonim válasza:
Nekem egy hét volt, és otthon sokkal jobban fájt, mint a kórházban, azt hittem, megbolondulok.
3/4 anonim válasza:
Nekem is rosszabb volt otthon és varratszedés után is, összesen kb. 2.5 hétig. A védőnő anno azt mondta, van, akinek később is érzékeny lesz a frontokra, én erre akkor csak elmosolyodtam, de később néha eszembe jutott...
4/4 anonim válasza:
szia! nekem 1 hét alatt kipotyogott a varratom rá egy hétre már csak egy minimálisan fájt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!