Titeket nem zavar, hogy miközben ti ott szültök és nagy fájdalmaitok vannak, mások közben néznek?
Engem nagyon zavar a nézőközönség.Eldöntöttem, ha szülök, nemet fogok mondani a mászkáló medikusoknak.
De nem így lett. Olyan sokáig vajúdtam, hogy több váltás medika jött,majd ment, mind megkérdezte, hogy zavarnak-e, és segíthetnek-e valamiben. Szereztek rádiót, beszélgettünk is kicsit.
3-asával jöttek, és csak az érdekes részeknél kukucskáltak, amúgy nagyon kedves kis fiatalok voltak. Mikor ott voltam és még nem voltak erős fájásaim, már akkor is azt mondtam, hogy benn lehetnek.
Érdekes. Azóta kevésbé vagyok szégyenlős.
nekem úgy beszűkült a tudatom, főleg a végére, amikor nagyon erős fájásaim lettek az oxitocintól, hogy egy hadsereg se zavart volna azt hiszem. közebn meg, nem nagyon nyúlkáltak, az orvos meg a szülésznő 1x -1x nézett méhszájat, majd oxi bekötése után az orvos burkot repseztett, meg kézzel tágított, na az zavart, de csak azért mert rohadtul fájt. :) utána még 1x nézett méhszájat, amikor mondtam h elindult a baba, és nyomoom kéne, mondta h először megnézi hogy ki van e már tágulva rendesen mert ha nem akkor szétrepedek (szerencsére ki volt). szóval nem zavart, inkább örültem, hogy ott vannak és segítenek, biztonsásgban vagyunk.
na de utána amikor a méhlepényre kellett várni, meg a kitakarításnál, egy fazon akire úgy gondolok mint méhlepény-elvivő emberre, szóval ő ott állt végig, és figyelemmel kísérte a dolgokat. na az zavart, mert ő azért nem orvos, meg szülésznő, neki ott mit kell kukkolnia. gondolom már ezer ilyet látott, és amúgy sem különösen erotikus látvány lehet egy frissen szült, véres vagina (bár ki tudja kinek mi az izgató), de mégis zavart, az olyan volt mintha kukkolna. ha több eerőm van meg nem az köt le hogy végre túl vagyunk rajta, akkor biztos mondtam volna neki, hogy legyen szíves, ne álljon már ott olyan pofátlanul.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!