2 és fél év lesz a két babám között. Az elsőt császárral szültem (hosszú szenvedés után). Kérhetem a dokit, hogy a másodikat is így szüljem?
10:08! Köszi a válaszod az összes, császárral szült édesanya nevében!
Sokan csak azt hiszik h nekünk nem fáj, mert a babát kiveszik, nem kell megszülni....nagyon tévednek,és emiatt sokszor fel tudom húzni magam....
Első vagyok.
Annyira díjazom azokat az anyukákat,akik bármilyen negatív véleményt megfogalmaznak egy császáros anyatársukkal szemben.Nem kívánom én senkinek azt a kínt,és félelmet,amit személy szerint én éltem át.7 óra vajúdás után még azt mondta a dokim,h takarékoskodjak az erőmmel,mert messze még a vége.Negyed! óra múlva már érzéstelenítettek a műtéthez,hipp-hopp kellett dönteni.Még most is beleborzongok...
Én is félek a természetes szüléstől,de hogy azért császároznék,mert az kényelmes?!?!?! Én tudom milyen a tolófájás...ti (akik elítéltek) tudjátok,milyen az,varratokkal feküdni plussz egy napig,amikor kézzel lábbal futnál a gyerekedhez???Csak kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!