Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 és fél év lesz a két babám...

2 és fél év lesz a két babám között. Az elsőt császárral szültem (hosszú szenvedés után). Kérhetem a dokit, hogy a másodikat is így szüljem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 07:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10:08! Köszi a válaszod az összes, császárral szült édesanya nevében!

Sokan csak azt hiszik h nekünk nem fáj, mert a babát kiveszik, nem kell megszülni....nagyon tévednek,és emiatt sokszor fel tudom húzni magam....

2011. jún. 28. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Annyira díjazom azokat az anyukákat,akik bármilyen negatív véleményt megfogalmaznak egy császáros anyatársukkal szemben.Nem kívánom én senkinek azt a kínt,és félelmet,amit személy szerint én éltem át.7 óra vajúdás után még azt mondta a dokim,h takarékoskodjak az erőmmel,mert messze még a vége.Negyed! óra múlva már érzéstelenítettek a műtéthez,hipp-hopp kellett dönteni.Még most is beleborzongok...

Én is félek a természetes szüléstől,de hogy azért császároznék,mert az kényelmes?!?!?! Én tudom milyen a tolófájás...ti (akik elítéltek) tudjátok,milyen az,varratokkal feküdni plussz egy napig,amikor kézzel lábbal futnál a gyerekedhez???Csak kérdezem...

2011. jún. 28. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!