Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülök végre vagy még mindig...

Szülök végre vagy még mindig nem? 40+5 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Tegnap este egy nagyon kis daradka nyálkás valami távozott belőlem (remélem a nyákdugó egy része volt). Ma reggel 6kor úgy éreztem elindult a magzatvíz. De csak egy fél tenyérnyi nedves folt volt a bugyimon. És ahogy felkeltem, nem folyt tovább. Visszafeküdtem aludni. Most megint van egy ugyanolyan folt. Nem tudom eldönteni, hogy ez magzatvíz szivárgás e, vagy csak felerősödött a folyásom. Fájásom egyáltalán nincs. Mit csináljak? Várjak, mi lesz? Vagy menjek be a kórházba?
2009. márc. 26. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
menj be a kórházba ott megvizsgálnak. mondjuk ha elmegy a magzatvíz utána szoktak lenni fájások.
2009. márc. 26. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
nem tudom, hogy még otthon vagy-e, de ha igen,akkor azonnal menj be a kórházba, ugyan is a magzatvized szivárod, ami nagyon veszélyes is lehet, ha nem inditják el időben a szülést.én pont így voltam.kaptam infúziót ami meghozta a fájásokat, bár 23 és fél órás volt:)
2009. márc. 26. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok! ha majd egyszer sikerül egy kis időt szakítani, akkor tájékoztatnál minket?
2009. márc. 26. 09:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Még itthon vagyok. Úgy gondoltam várok egy picit. Neked sem volt semmi fájásod?
2009. márc. 26. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nézesd meg magad orvossal:)

A hugomnak volt ilyen folyása, (de csak erős folyás volt)azt javasolta a szülésznő, hogy papírzsepit ( a betét beszívja, azért nem jó) tegyen a bugyiba és ha "átázik" az magzatvíz, ha nem akkor folyás. De nálad szerintem indulóban van a baba:)

Könnyű, gyors szülést kívánok neked:):):)

2009. márc. 26. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia en ugyan igy jartam, csak en 41+5 napos voltam. hajnalban elkezdett szivarogni, de csak epp hogy, reggel bementem a korhazba megvizsgaltak, 2 cm voltam fajas sehol...23 ora mulva lett meg a fiam, inditassal, mert hiaba jottek a fajasok...egybol 2 percesek, nem tagultam, megis eletem legszebb elmenye marad a szules.

3.5 hetes kisfiu anyukaja

2009. márc. 26. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ja azt elfelejtettem irni hogy mar 4 oraja voltam bent amikor derult egbol villamcsapaskent megindultak a fajasok...elozo voltam
2009. márc. 26. 10:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Most ott tartok, hogy magzatvíz semmi, de szerintem a nyákdugó jövöget apránként.Remélem most már a babó is intenzíven készülődik.
2009. márc. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!