Budapest, Péterfy kórház szülészetéről 2011-ben milyen vélemények, tapasztalatok vannak?
Az alapítványi szoba? Minőség? Ellátás? Orvosok, szülésznők...?
Dr. Csősz Györgyről tudtok mondani valamit?
Tegnap 17.58-as vagyok.
Vannak kifejezetten jó orvosok, vagy közülük választhatsz, vagy ügyeletesnél szülsz.
Az a lényeg, hogy Dr. Zsirait kerüld el, mert majdnem, otthagytam a fogam a szülés után, hazament, nem törődött velem, pedig fogadott dokim volt (ügyeletben volt épp egyébként is sajnos, mert biztos másképp be sem jött volna, de az lett volna a jó.
Találkoztam 4-5 orvossal, akik nagyon segítőkészek, lelkiismeretesek voltak, úgy hogy tudták, hogy elvileg lett volna orvosom, mindent elkövettek, hogy rendben legyek, egy zokszó nélkül!).
Dr. Végh
Dr. Bárdos
Dr. Domokos
Jó orvosok, a többieknek sajnos nem jegyeztem meg a nevét, akikkel összehozott még akkor a sors.
A szülésznők nagyon rendesek, majdnem mindegy ki lesz éppen ügyeletben mikor szülsz.
Nekem Kunné Palotai Éva volt a szülésznőm, nagyon jó volt vele szülni, ő hívta a dokikat mikor Zsirai lelépett, ő nem hagyta annyiban, mert tudta, hogy akkor nagy baj lesz!
Ja igen, a kisfiamat kritikus súlyveszteséggel, nagyon sárgán adták haza, úgy, hogy tudtuk, hogy csak néhány csepp tejem van, hiába könyörögtem tápszerpótlásért, nem adtak, a hazajövetelünk másnapján mi is a Heim Pálban voltunk, kiszáradással!
Mégis kikívánkozott újra a történetem, ha untattalak vele, akkor bocsánatot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!