Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapest, Péterfy kórház...

Budapest, Péterfy kórház szülészetéről 2011-ben milyen vélemények, tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés

Az alapítványi szoba? Minőség? Ellátás? Orvosok, szülésznők...?

Dr. Csősz Györgyről tudtok mondani valamit?

2011. jún. 27. 00:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11.40 vagyok. Javítok: csak 1 éjszakát voltunk otthon, miután hazaengedtek és másnap már a Heim Pálban voltunk köldökfertőzéssel. :)
2011. jún. 29. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
szia!egy éve szültem,ügyeletesnél-dr.Panyi Mihály,le a kalappal,nagyon rendes volt mindenki,de sima szülés volt,gyors.a szülésznők is mind rendesek,a csesemősök közül van,aki nem szimpi...de nekem jó benyomásom volt mindenről.
2011. jún. 29. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 17.58-as vagyok.

Vannak kifejezetten jó orvosok, vagy közülük választhatsz, vagy ügyeletesnél szülsz.

Az a lényeg, hogy Dr. Zsirait kerüld el, mert majdnem, otthagytam a fogam a szülés után, hazament, nem törődött velem, pedig fogadott dokim volt (ügyeletben volt épp egyébként is sajnos, mert biztos másképp be sem jött volna, de az lett volna a jó.

Találkoztam 4-5 orvossal, akik nagyon segítőkészek, lelkiismeretesek voltak, úgy hogy tudták, hogy elvileg lett volna orvosom, mindent elkövettek, hogy rendben legyek, egy zokszó nélkül!).

Dr. Végh

Dr. Bárdos

Dr. Domokos

Jó orvosok, a többieknek sajnos nem jegyeztem meg a nevét, akikkel összehozott még akkor a sors.

A szülésznők nagyon rendesek, majdnem mindegy ki lesz éppen ügyeletben mikor szülsz.

Nekem Kunné Palotai Éva volt a szülésznőm, nagyon jó volt vele szülni, ő hívta a dokikat mikor Zsirai lelépett, ő nem hagyta annyiban, mert tudta, hogy akkor nagy baj lesz!

Ja igen, a kisfiamat kritikus súlyveszteséggel, nagyon sárgán adták haza, úgy, hogy tudtuk, hogy csak néhány csepp tejem van, hiába könyörögtem tápszerpótlásért, nem adtak, a hazajövetelünk másnapján mi is a Heim Pálban voltunk, kiszáradással!

Mégis kikívánkozott újra a történetem, ha untattalak vele, akkor bocsánatot kérek.

2011. jún. 29. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
16.06: akkor ezek szerint a Péterfyben biztosan kell arra figyelni, hogy mennyire sárgán adják haza a gyerkőcöt. A férjem is már olyan dühös volt, mondta,hogy Ő behoz egy doboz tápszert és igenis belenyomja a kezükbe, hogy adják a gyereknek, mert az egy dolog, hogy anyatej, na de ha nincs, a gyerek meg sárgul ezerrel, akkor valamikor megálljt kell parancsolni. És mint írtam, Dr.Domokost szívesen ajánlom, kiváló orvos és törődik a betegeivel! A szülésznő, aki vele dolgozik is nagyon jó (Heni), bár én nem vele szültem, hanem Keserűné Ágival, akit ajánlottak és kiváló! A dokiról csak annyi, hogy hajnali 1-kor kezdett szivárogni a magzatvizem, kb. 2-re értünk be a kórházba, jött Ágika, telefonált a doktorúrnak, aki mint az "őrült" (jó értelemben) motorral robogott be a kórházba, feljött motoros ruhába, benézett, hogy mi a helyzet és csak utána ment beöltözni. :)A szülés után is bejött egyszerűen csak beszélgetni a szobánkba (mindketten a szobatársammal nála szültünk). Szóval maximálisan pozitív.
2011. jún. 30. 11:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő sorokat! :) Igyekszem még tájékozódni a részletekről. Még van rá kb 3 hónapunk, hogy a szükséges infókat beszerezzem! Köszi még egyszer!
2011. jún. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!