Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spirál vagy fogamzásgátló...

Spirál vagy fogamzásgátló második gyerek után? (többet nem szeretnénk)

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo:

a spiral hormonalis is, csak nem olyan durvan hat, mint a fogamzasgatlo tabletta. Nem terheli le annyira a majat. De a megtermekenyulest is akadalyozza.

En pl hosszu tavon nem szedhetek tablettat, de a sima spiralhoz sem volt sok kedvem az altalad emlitett dolog miatt. Ezert valasztottam a mirenat.

Meg a nuvaring huvelygyuru is jo lett volna pl nekem, mert az is hormonalis, de szinten birna a szervezetem, viszont eleg draga.

2011. jún. 27. 07:15
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
én spirált szerettem volna,de miután utánaolvastam,hogy hogyan hat letettem róla,és maradt a tabletta!
2011. jún. 27. 10:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem a spirál mellett lett ketteske. Nem mozdult el, jól volt feltéve, dokihoz rendszeresen jártam és mégis. Na, nem mint ha bántuk volna, de egy kicsit később szerettük volna a második babát.

Anno anyukám is így lett babás, anyósom is (neki el kellett vetetnie, mert beágyazódott a spirálba a baba).

A barátnőmnek Mirenája volt. Állandó görcsölések, antibiotikumok, altatásban tudták csak levenni, mert beágyazódott a méhfalba. Egy év telt el, mire tünetmentes lett, kb. 200eFt-jában van.

Én ezek után már nem bízom a spirálban.

Nuvaringet is használtam - először az első gyerek előtt, akkor nagyon jó volt. Legutóbb a második csemete után, akkor viszont olyan frigid lettem tőle, hogy inkább abbahagytam.

2011. jún. 27. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a sima spirál korai abortáló eszköz, én sem használnám DE a Mirena ami hormonos, az nem így működik!!! Utána kell olvasni, engem meggyőzött.
2011. jún. 27. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
A Nuvaring tényleg szuper, nem kell nagyon sokat goldolkozni hozzá, nem lehet elfelejteni, de én is tiszta apáca lettem tőle, a szex az havonta egyszer jutott eszembe, akkor is csak noszogatásra. Meg gyakran kaptam gombás fertőzést is. Mióta abbahagytam, azóta én teperem le a férjemet és fertőzések sincsenek.
2011. jún. 27. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:
3 gyerek után Mirenát rakattam.
2011. jún. 29. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:
aki vazektómiát javasolt a spirál helyett, az menjen a csába'. üdv egy férfi
2011. júl. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!