Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit várjunk, hogy optimáli...

Mennyit várjunk, hogy optimális lehetőség legyen?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy 2 gyermek között mennyit érdemes várni, hogy minden rendben legyen a 2. terhességgel!

A kislányunk majdnem koraszülött lett a végén kihúztuk 37+2-ig! De szeretném ha a másodiknál nem lenne gond és azt olvasom, hogy a 2.babánál mindig hamarabb beindul a szülés!

Köszönöm a válaszokat előre!

2011. jún. 25. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz,hogy a második szülés mindig hamarabb beindul! Beindulhat hamarabb is,de akár túl is hordhatod!
2011. jún. 25. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal a koraszülés lehetséges okai közül az idő előtti lepény leválás az egyedüli ami megismétlődhet, illetve nem igazán lehet ellene tenni semmit. A koraszülések többi oka kivédhető illetve nem törvényszerű, hogy megismétlődik. Ugyanígy nincs abban sem semmi törvényszerűség, hogy a többedik szülések mindig hamarabb indulnak. Gondolj bele, hogy nagyanyáink akiknek 8-10 gyerekük is volt és ha ez igaz lenne akkor a végén már a 30. héten szültek volna.
2011. jún. 25. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

szia.

Anyukám: nővérem és köztem 3 év van, én fél óra alatt megszülettem, nővérem 12 óra alatt. Köztem és öcsém között 10 év van, 3x nyakára volt tekeredve a zsinór és anya sem záródott össze.

Barátom anyukája: barátom születésébe majdnem belehalt, 11 hónapra rá volt egy szimpla szülése, majd 8 évre rá mégegy sima.

Na én ebből azt szűröm le, h mindegy mert nem attól függ, mennyi idő telik el, hanem attól, h épp mekkora mákod van.

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 12. 01:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja! Anya mindig majdnem napra pontosan akkor szült, amikorra mondták neki- lehet pszichésen :D
2011. júl. 12. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!