Szerintetek így mennyit fogok ráhúzni? Vagy szülhetek így is még időben? V@n olyan @kinek minden előjel nélkül indúlt be a szülés?
Az, hogy a gép mit mutatott, semmit se jelent, főleg, hogy sokszor rosszul is értelmezik ( [link]
Attól, hogy most még semmi jele a szülésnek,akár néhány óra múlva is beindulhat. Ismerek olyat, aki délelőtt volt ellenőrzésen, csináltak neki NST-t is, majd a doki hazaküldte, hogy itt még sokáig nem lesz semmi... Aztán hazaértek (30 km), elkezdett főzni és egyszer csak megrepedt a burok... mehettek is vissza :)
igen, nekem :)
vasárnapra voltam kiírva, előtte pár nappal volt az utolsó nst, semmi nem volt,
aztán nem történt semmi vasárnap sem, nem voltak jóslófájások sem
aztán hétfőn reggel 5 perces fájásokra ébredtem :)
nem ment el a nyákdugó, és a víz sem
kb fél 9-kor mentünk be a kórházba, és az elején olyan gyorsan tágultam, hogy azt mondták délre gyerek lesz
(aztán nem lett, csak délután 5-re császárral, de ez már nem lényeg most)
38+3nál, éppen délutáni szunyóka volt (első baba), mikor egyszer csak pattanás, aztán elfolyt a víz. Reggelig csak megfigyletek, aztán oxi, aztán délután 4kor császár.
Szóval gondolom, hogy véletlen repedt meg, már 3700g volt. De semmi előjel nem volt.
szerintem időre szülsz :)
majd számolj be. könnyű szülést kívánok!
remélem :)))
majd írok és köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!