Ha elvágják a köldökzsinórt az belőlünk hogy tűnik el? Olyan rosszúl érzem magam, hogy 20évesen ilyen tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
én az "Utolsó". Nem azt mondtam, hogy buta, de csodálkoztam.
A gyermek születése köldökzsinórral és a hozzá csatlakozó méhlepénnyel ált. isk. 8. oszt. biológia tananyag. Könyvben rajzzal, hogyan csatlakozik a gyerek a köldökzsinórral a méhlepényhez, és leírva, hogy a gyerek születése után születik meg a méhlepény.
Előfordulhat, hogy valaki nem tudja, de akkor biztos hiányzott az általános és a középiskolában is. Vagy nagyon nem figyelt oda.
Én spec nem emlékszem, hogy ez anno benne lett volna a biosz könyvben. De talán nem meglepő, ha ennyi év távlatában nem emlékszem rá akkor sem, ha benne volt.
Gratula annak, aki minden bekezdésre emlékszik, amit életében tanult biológiából, az összes képletre, verselemzésre, angol szóra, évszámra...
Kismamák! Nem kell ám mindenttudóknak lennünk! Én nem vagyok tökéletes. Olyan ember nincs is! És igen, nagyon sokat járok erre az oldalra, mert nagyon sok mindent én sem tudok! Bár hozzá teszem, nem is jó mindenről tudni, mert egyes kismamák inkább csak beparáznak, bár ez nem én vagyok. :) Nálam pozitívabban kevesen állnak a dolgokhoz! :)
Szóval pont ezért van a net és ezért van ez az oldal is, hogy amit bizony nem tudunk, azt itt meg merjük kérdezni! Az meg, hogy 20 éves vagy, vagy 30, vagy 40..... Aki meg ilyen kérdéseknél bunkón válaszol, az biztos egy nagyon okos, nagyon ügyes, mindentudó emberke, aki soha életében nem tévedett és soha nem csinált semmit sem rosszul! Csak kár, hogy ilyen ember nem létezik!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!