Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Janos kh-ban mire szamithatok...

Janos kh-ban mire szamithatok ha kerek EDA-t? Nincs fogadott szulesznom, de orvosom igen.

Figyelt kérdés

Azt mondjak a szuleszno sokat segithet a fajdalmak enyhiteseben is.Elsimitja ugy a mehszajat,es pusztan az allando jelenlete is.Fogadott orvosom van,alapitvanyi szobara palyazom a rooming es a tejci beindulasa miatt is.Mindezek penz...Gaz ha szulesznore nem futja ugymond?!A fogadott orvos ugyis vegig velem lesz,nem?Es a ferjem is.Vagy csoportositsam at a kiadasokat,nem kell a szoba,inkabb a szuleszno?Mit tegyek?Tapasztalatokra lennek kivancsi.Szuk a keretunk,igy is annyi kiadasunk van.Mi a fontossagi sorrend?

Koszi elore is!

2009. márc. 23. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az edát én a dokimmal beszéltem meg,a szülésznőt én sem fogadtam,hidd el a EDA sokkal többet segit! Tapasztalat!
2009. márc. 23. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azér akarsz szobát mert ugy hamar beindul a tejci akkor felesleges,nekem 3 ágyas szobába is beindult a tejcim 2.nap délutánra.De ha te jobban éreznéd magad akkor legyen szoba,a szülésznő segít ha nincs megfogadva akkor is majd adsz neki valamit ha gondolod! Az EDÁT kérd mert nagyon jó,bár van a aki elenne van de én ugy látom hogy ha enyhíteni lehet a fájdalmat miért ne tennénk!EDA nem csak annak jár akinek fogadott dokija vagy szülésznője van!!!!!!!!
2009. márc. 23. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az első babámnál kértem és kaptam EDA-t,mivel gyorsan megszültem-4 óra-a dokim végig velem volt,nem hívták el sehova.Fogadott szülésznőm nem volt,de szerencsém volt,a khz legjobb,legédesebb szülésznője volt műszakban...ennek 17 éve.Tavaly májusban született a 2.babám,EDA-val terveztem szülni,fogadott dokival,és fogadott szülésznővel.Életem legjobb döntése volt!!!A baba gyorsan meglett-bő 2 óra-gátmetszés,és EDA nélkül...a dokim nem nagyon kellett(nem is volt végig,az utolsó fél órát töltötte velünk)a szülésznőm viszont igen.Csak ő vizsgált,és a gátvédelmet is ő végezte.Én is hajtottam az alapítványi szobára(Bp.en az Istvánban szültem)de nem bánom,h nem kerültem oda(pedig a férjemnek hála,nem lett volna anyagi akadálya).De ha nekem választanom kellene,biztos,h a szülésznőt választanám!!!!Arra semmi garancia,h az alapítványi szobában előbb beindul a tejed.Így is úgy is 2-3 napra van szüksége a szervezetednek,h beinduljon a tejtermelés.
2009. márc. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!