Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 hete császároztak! Fürödthet...

2 hete császároztak! Fürödthetek már a kádba vagy csak zuhanyozak?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat elöre is
2009. márc. 23. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak zuhanyzás szigorúan! Nem mondták a kórházban?
2009. márc. 23. 12:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mondtaák! És miért csakzuhanyozni lehet? köszi a választ
2009. márc. 23. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom még tart a gyermekágyi vérzésed, nem lenne túl higiénikus abban áznod! A seb miatt esetleg lehetne, de míg vérzel addig mellőzd. Utána lehet.
2009. márc. 23. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is csaszis voltam, varratszedésig mindenképpen zuhanyozz. Ott majd megmondják, hogy hogy gyógyul a seb. Sosem tudni, milyen fertőzést viszel be a vizzel, ha abban áztatod magad, másrészt ázik is a seb és nehezebben gyógyul.
2009. márc. 23. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor haza mehettünk az volt a vágyam hogy fürödhessek eggyet.Engedtem a kádba vizet (nem csurig) és úgy feküdtem bele, hogy a sebemet ne érje a víz.Annyira jól esett.Egyébként a doki se tiltotta csak azt mondta, hogy ne áztasssam ki a sebet. Egy rövid lubickolás biztos nem árt meg.
2009. márc. 23. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
6 hétig csak zuhanyozz!!!Inkább a belő seb miatt-a méheden egy tenyérnyi nyílt seb van,amit a méhlepény leválása okozott-a külső sebed csak hab a tortán.Ha esetleg bármi fertőzést összeszedsz,igen hosszadalmas gyógyulásra számíthatsz!!!Én a helyedben nem rizikóznám meg.2 gyerekes anyuka
2009. márc. 23. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!