Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap kellene szülnöm de még...

Holnap kellene szülnöm de még teljesen zárt a méhszájam viszont rendszertelen fájásaim vannak. Mennyi idő mulva kezd nyilni?

Figyelt kérdés
Túl fogom hordani pár nappal?
2008. febr. 22. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az első babámnál 6óra múlva fél újjnyira voltam kinyílva.A másodikkal fájjás nélkül mentem be és 4újjnyira nyitva voltam.Majd jelzi,ha ki akar bújni.

2008. febr. 22. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

nem tudom a választ..de szorítok neked, és egészséges kis babát, és gyors,kevésbé fájdalmas szülést kívánok!!! jaa és rengeteg erőt a vajúdáshoz!!

17 hetes kismama

2008. febr. 22. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Én viszont vasarnapra vagyok kiirva... a méhszaj 2100...

2naponta/naponta 1-1 fajasom van....

Én nem foglalkozom annyira vele.. inkabb a ferjem kerdezi mindig "Babám, mikor megyünk már szülni ? :-) "

Csinalom a hazi munkat 1000-el, mint ha semmi sem történne a közel/nagyon közel jövöben...

Szoritok... minden jot, egeszseget es erot..

2008. febr. 22. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Huhh de jó nektek már! Gratula! :))))))))
2008. febr. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!