Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki már a 16. héten...

Van aki már a 16. héten érezte a picikéjét? Mert én ma vagyok 16hetes és 4 napos, és már 4 napja érzem. Minden nap.

Figyelt kérdés

Második gyerkőc, és elég vékony vagyok. 55kiló...a 170 centimhez. Szal dokim szerint,- aki 16hetesen látott uh-on,- simán érezhetem. Bár uh-on épp aludt:)

Amit érzek: Néha picike ütés, olyan éppenhogy csak érezhető, de érezhető, és úszkálás, ide oda. Ez a kis érintő ütés naponta többször érezhető. nem bélmozgás, azt meg tudom ettől különböztetni. Szal ti érzetetek már ilyet, ilyen korán?

2009. márc. 22. 19:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi! Terhesség témakörbe akartam írni a kérdést...bocsi csajok! De azért válaszoljatok!!!:) köszi!
2009. márc. 22. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is pont a 16. hét első napján éreztem, hogy megmoztult a kislnyom. És utána is végig aktív baba volt. És most 11 hónaposan is aktív:) Boldog babavárást.

2009. márc. 22. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem már 16 hetesen. Pedig első baba volt. Aztán mindig mocorgot a lelkem. :D Most már nagy és huncut kis 4 és fél hónapos!
2009. márc. 22. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 hetesen ár éreztem, 12-13 hetse korától a párom is érezte, persze megkaptam sokmindenkitől hogy még nem érezhetem, de ezzel nem foglalkoztam...
2009. márc. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!