Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális ez 9 nappal a szülés...

Normális ez 9 nappal a szülés után?

Figyelt kérdés
9 napja szültem hüvelyi szüléssel, eda-val, 12 óra vajúdással, szülés után hólyagcsapolással, két napja nagyon fáj amikor pisilek, benn a hólyagomban érzem a fájdalmat. Még mindig van vérzésem, de olyan gyógyszeres szagú. Normális ez? Kicsit félek, hogy valami fertőzést kaptam, pedig nagyon figyelek a higiéniára. A hasam is fájdogál, főleg ha állok.
2009. márc. 22. 12:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tudsz, menj el dokihoz, mert ez nem normális. Engem szülés alatt pisiltettek meg úgy, mert úgy be voltam görcsölve, hogy nem tudtam elengedni a pisit, s már 6 órája akkor nem voltam wc-n, de utánna nekem semmi bajom nem volt, ugyan úgy tudtam pisilni, nem fájt, s most sem fáj. 3 hete szültem.
2009. márc. 22. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Ez még normálisnak mondható. Engem is megkatétereztek szülés után négy órával mert nem tudtam pisilni és már két tálnyi vizelet volt a hólyagomban. Mivel ödémás lett a szülés miatt a húgyhólyagom és az egész hasfalam bevérzett ezért három hétig hasizomból pisiltem itthon és nekem is nagyon fájt a hólyagom. Türelem, és sok pihenés kell most neked. Mielőbbi gyógyulást. 11 hós kislány anyukája.
2009. márc. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!