Ajánlanátok kedves segítőkész JÓ szülésznőt a Szent Imréből?
utolso vagyok:)
hivd fell nyugottan akit valasztottal es beszeljetek meg egy idopontott es nyugottan mond ell hogy mit szeretnel es hogyan az en szulesznom meg a leleteimet is meg szokta nezni:) en uh szerint 34hetes vagyok mensi szerint 31hetes
szabad kerdeznem hogy kit valasztottal?
Szia!
Szerintem ne telefonon hívd fel,hanem keresd fel személyesen.
Úgy tudod igazán eldönteni,hogy ki Neked való.
Szakmailag biztosan mindegyik szülésznő nagyon jó,és szerintem emberileg is(én Fantha Zsuzsánál szültem,de az ügyeletes is kedves volt)-de mindenkinek más a stílusa stb.
Én azért szültem Zsuzsánál,mert fontos volt a gátvédelem,és előtte az unokatesóm is nála szült ugyanígy.Ha mégegyszer kellene választani,akkor is őt választanám:)
A Szent Imrés szülésznők eleve törekednek a gátvédelemre szerintem. Én az ügyeltes szülésznőnél szültem mindkétszer, és mindkétszer kérés nélkül is törekedtek rá, először sajna nem jött össze, másodjára már igen.
Én először a Kecskeméti Veránál szültem - aki ügyeletes volt- és nagyon nagyon kedves és segítőkész volt, pedig akkor látott először. Másodjára nem tudom ki volt, de ő is nagyon rendes volt- minden oké volt velük. Nem kívánhattam volna jobb embereket magam mellé. :)
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!