Még mennyi idő? Nem sokára megszületik?
testvérem most fog szülni,én nem mentem be,de már délután 3 óta bent van,és még csak most 2 percesek a fájásai,mikor szül már meg?azt mondták nagyon szenved,már alig várom:(nagyon rossz most neki?
13L
Fájni fáj, de túl kell élni! Ne aggódj, jó kezekben van.
Amúgy nagyon egyéni, ki mennyit vajúdik én 28 senyvedtem át, ráadásul kettő éjszakát!
Mire kiért belőlem a baba lazán elaludtam.
Hááát, az első szülés elég hosszú időt vesz igénybe. Nekem az első fájások este 10kor jöttek, és másnap fél 5-re lett meg a lányom. Szülőszobán, erős fájásokkal délelőtt 10-től voltam. Innen nézve is 6,5 óra.
Ki lehet bírni, ha nagyon nem bírja a fájdalmat,akkor adnak neki fájdalomcsillapítót...Nem könnyű világra jönni, de szülni még nehezebb. Gondolj bele, mekkora a baba, és mekkora lyukon és csatornán kell magát átpréselnie.
Üdv! És nyugi!
A szülés első szakaszát a méhösszehúzódások megjelenése jellemzi. Ez a szak 8-10 órát tart az első ízben szülő nőknél, és 2-6 órát az ismételten szülőknél.
A szülés második szakasza a magzat kitolási szaka.A szülés kitolási szaka általában 10-20 percig tart.
Szia!
Nem kaptam, mind a kettőt anélkül (és egy jajszó nélkül) szültem meg. (Rajtam tudtak spórolni, jó páciens voltam.)De a szobában, ahol voltam kettes is kaptak az anyák közül epidurálisan.
Amúgy Máv kórház, a Dózya Györgyön.
:)
Jó, ne rémisztgessük szegény lányt.
Belegondolsz nem lehet olyan szörnyű, a te anyukád is több gyereket vállalt. Mit mondtak utoljára mennyire tágult ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!