Mi volt az a dolog amit elfelejtettetek vinni a kórházba de jó lett volna ha van?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 13:50
11/26 anonim válasza:
Amit én elfelejtettem; pohár, bögre.
Illetve ami nagyon kellemetlen volt; eszméletlen módon izzadtam a szülés utáni napokban-hetekben(lehet, más nem volt így, bár azt mondják hormonális hatásra van), ezért úgy kellett utánam hozni még hálóinget, plusz tötölközőt.
12/26 anonim válasza:
Hajszárító. Nem hozattam be senkivel,hajat akartam mosni,amit kölcsönkértünk meg tönkrement:D egyszerűen leállt. Valakitől sikerült végül egy működőt szerezni.
13/26 anonim válasza:
Császáros voltam, a hasszorítót nem vittem sajnos.. :(
14/26 anonim válasza:
a fogkeféééééééééééééééém :)))) vett is Apa egyet gyorsan a boltban :)
Ági
15/26 anonim válasza:
füldugó, és szemellenző éjszakára. a szobatársnőm egész éjjel égette a neont a feje fölött, én meg frissen szülten próbáltam volna aludni, de nem ment. :/ borzalmas volt emiatt az első éjszaka, a párnát húztam a fejemre, de úgy meg megdöglöttem a melegtől, és úgy is a szemembe sütött a fény. Közben ő vígan horkolt. De én voltam a mamlasz, hogy nem mondtam, hogy kapcsolja le.
17/26 anonim válasza:
Császárnál nagyon jól jön a mosdószivacs!
18/26 anonim válasza:
1. Egy kötelet, hogy harmadfokú gátrepedés után egyedül is fel tudjak kapaszkodni/ülni az ágyban
2. Előzőből (is) kiindulva baseball ütőt, némelyik csecsemősnek..
3. Tápszert - cumisüveget, mert tejem az nem volt, később sem lett, a gyerek besárgult, ránk meg sza..tak, tápszert nem kapott
Röviden ennyi jutott az eszembe, de tudnám még boncolgatni :D
19/26 anonim válasza:
Telefontöltőt és elemtöltőt tegyél el:) Több százat fotoztam a lányunk az első napokban.(Apa nem jöhetett be a kórterembe/Szt.Imrébe)
20/26 anonim válasza:
Fényképezőgépet,de ott volt a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!