Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdás alatt volt rajtatok...

Vajúdás alatt volt rajtatok bugyi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem
2011. jún. 2. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem. Amikor beértünk a kórházba, megvizsgáltak, mindjárt felvettem a hálóingem, folyamatosan nézegettek, vizsgáltak ezek után is, így felesleges lett volna:)

Mindháromszor így történt.

2011. jún. 2. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyik esetben sem,2x szültem.
2011. jún. 2. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, hiszen közben már cserélgetik alattad a steril lepedőket, szivárog a magzatvíz.

Én a hálóing alatt hagytam egy toppot, mert nem akartam, hogy csak úgy simán legyen a cicim a hálóingben, kicsit szégyenlős voltam.

Mikor a dokim megcsinálta a burokrepesztést, felsegített a székből, akkor vette szerintem észre, erre megpaskolta a két oldalról a cicimet, azt mondja: "a melltartót meg vegye le, még a végén bugyiban akar szülni, mi?"

Bezzeg akkor már nem szégyenlősködtem, amikor egy egész csapat tette a pucér mellemre a babát, meg segítettek szoptatni már mindjárt ott a szülőágyon.

2011. jún. 5. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!