Mi van abban az esetben, ha van fogadott dokim, akihez rendszeresen járok, de útközben kiderül, hogy nem tudom kifizetni az előre "megbeszélt" összeget a szülésért?
Van fogadott orvosom, akihez már évek óta járok, így most terhesgondozásra is (természetesen magánrendelőbe,pénzért minden alkalommal). Amikor kiderült, hogy babát várok, elmondta, hogy melyik kórházhoz tartozik és, hogy nála mennyibe kerül a szülés. Tehát korrekt volt,mert az elején közölte az információkat.
Na most mi van abban az esetben, ha útközben kiderül, hogy anyagilag mégsem engedhetjük meg ezt a nem csekély összeget? Ezt hogy közöljem az orvossal? Ilyenkor nem lesz jelen szülésnél? Utólag ebből nem adódhat kellemetlen szitu?
Hát szólj neki mindenképp!!! Közel se bizti, hogy így ott lett volna.
Én ügyeletesnél szültem, a barátnőm is és hálistennek semmi bajunk!
Akkor "vásárolnék"dokit, ha lenne vmi problémám, cukorbetegség, magasvérnyomás, veszélyeztetett terhesség, szóval aminél kifejezetten a saját orvosom tudja a legtöbbet rólam és a terhességemről.
Ha jól vagy nincs ilyesmi bajod, akkor sztem felesleges.
Esetleg fogadj szülésznőt, ha nálatok lehet, jóval olcsóbb és úgyis ő lesz ott végig veled, a doki csak pár percet tölt ott..
Nálunk sajnos nem lehet szülésznőt fogadni, a dokik közül meg egyik se túl szimpi h fizessek neki külön. Úh így jártam.:)
Első válaszolónak:tudod ki adna oda előre pénzt!Majd ha kiérdemelte és elvégezte a dolgát.Én sem előre kaptam a fizetésemet a munkámért!:-)Mindenesetre vicces.
Egy 39+4 hetes kismami
Igen, természetesen mi sem előlre adnánk a pénzt,csak miután lezajlott a szülés és ott is volt a doki, stb. De mi van akkor ha ott is van de nem csinál semmi különöset, mert mndjuk nem is igen van szükség rá, rendben megy minden.
Vagy visszatérve az eredeti kérdésemre, ilyen esetben, ha "nem tudok nála szülni", mehetek más kórházba, mondjuk ahova eredetileg tartoznék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!