Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mikor lehet...

Császár után mikor lehet emelni? Gondolok itt a babkocsira. Valahogy csak le kell vinnem, nincs lift.

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi elsőn lakunk, nekem kb. a 3. héttől nem volt segítségem. Innentől egyedül vittem le a kocsit, lépcsőfordulóban leraktam, pihegtem :). Nagyon figyelj és vigyázz a hasadra, mert én egyszer meghúztam (baja nem lett orvoshoz sem mentem) de "feküdtem" vele 2 napot illetve nem cipeltem a kocsit. Szóval csak komótosan szépen lassan.

Mondjuk attól,hogy én már a 3. héttől cipeltem, nem biztos, hogy szabad is, de hát csak le kellett mennünk kicsit (meg boltba stb....)

Üdv :)

2009. márc. 17. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt nem tudom, mikortól lehet emelni, mert én simán szültem, de van egy tanácsom. Ha van hordozókendőd, kösd magadra a picit, amíg lementek - kendőbe kötve a hátadon eloszlik a súly, nem olyan, mintha emelnéd a babát folyamatosan - és a babakocsit szépen húzd le lépcsőn, fokról-fokra, aztán lenn beleteheted a babát. Így nem kell nagyot emelned. Visszafelé problémásabb... De azért meg lehet oldani hasonlóan.

2009. márc. 17. 14:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. márc. 18. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!