Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen orvos dr Várkonyi Péter?

Milyen orvos dr Várkonyi Péter?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia várkonyi péter nagyon jo orvos nálunk a családban mindenki nála szült megbizható ember nagyon
2008. júl. 24. 10:02
 2/5 anonim válasza:
47%

Én ultrahangon voltam Várkonyi doktor Úrnál.

Nagyon alapos volt, de lekezelően és minősíthetetlenül bánt velem.

Valószínüleg nagyon jó szakember, de a pácienssel bánni nem nagyon tud.

2008. aug. 4. 13:58
 3/5 anonim válasza:
100%

Én most májusban szültem a doktor úrnál az első gyerekemet. Eleinte kicsit megijedtem,mert olvasni Róla jót is,rosszat is,de szépen levezette a terhességemet és a szülést is. Hozzá magánba érdemes járni és kell egy kis idő,mire "megszokja" az embert. De fantasztikus szakember és jó ember is,csak azt kell csinálni,amit mond,mert érti a dolgát. Még egy nagyon jó tulajdonsága,h nem nyúl bele a szülés folyamatába,ha nem muszáj,ha pedig kell,akkor azt előbb mindenképp megbeszéli Veled. Valamint alternatív vajúdás párti!

Testvért is majd a távoli jövőben Nála fogom szülni :)

2009. júl. 5. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyerkőc még nincs, de évek óta hozzá járok.

Egy isten! Édesanyám évek óta rendelőről rendelőre követi, a műtétjét is ő csinálta.

Elsőre talán kicsit negédes lehet a stílusa, de szerintem fantasztikus!

2010. jan. 16. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mai a kérdés, de Várkonyi még mindig a legeslegjobb doki a világon!!!
2015. febr. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!