Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elfolyik a magzatviz, és...

Ha elfolyik a magzatviz, és nem indul be azonnal a szülés, akkor milyen esetben adnak oxitocint?

Figyelt kérdés
Csak ha mäs nem inditja be, vagy azonnal azt adnak? Egy beöntés is segithet?
2009. márc. 16. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várnak , hátha beindulnak a fájások. Én is igy szültem...félóra mulva akartak adni infuziót, de kértem várjanak még mert tuti befog indulni (3.szülésem volt, elötte is igy jártam). Igy is lett :) A beöntés helyett már kúpot adnak.Az infuziót órákig rajtad hagyják, és ha nincs eredmény akkor császároznak.
2009. márc. 16. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem hajnali 3:15-kor folyt el a magzatvizem és a fájások csak 7-8 körül kezdődtek. Addig ott mosolyogtam. 13:15-kor született meg a fiam.

7 hetes baba ancija

2009. márc. 16. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem fél kettőkor folyt el a magzatvizem és csak 10kor kezdődtek a fájásaim. Beöntés után pár perccel iszonyat erős fájásaim lettek a semmiből. Én tudom tapasztalatból,KELL az a beöntés,mert üres belek mellett,a baba is jobban tudja magát lefelé nyomni.
2009. márc. 16. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

En kulfoldon szultem, elfolyt a magzatviz, fajasok nem voltak, vettek kenetet, kiderult, hogy nincs semmilyen fertozesem es hazakuldtek aludni. Azt mondtak, hogy itt 48 orat, azaz ket napot varhatnak, akkor adnak oxitocint es inditjak a fajasokat. Belegondolni is rossz volt. Vegul alig ertunk haza a vizsgalatok utan es beindult a vajudas, 3 ora telt el a viz elfolyasa es az elso fajas kozott, ujabb harom ora mulva mar tolofajasaim voltak.

Bele is djiliztem volna, ha meg ugy kell varni ket napot...

Beontest itt egyaltalan nem adnak, igy sem volt baleset es anelkul is egybol ket perces fajasokkal kezdtem vajudni.

2009. márc. 16. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem reggel 10.-kor folyt el a magzatvízem.Kaptam egy ágyat és azt mondták,ha 24 órán belül nem indul meg,akkor meginditják.Este 6körül jöttek a fájásaim.
2009. márc. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!