Ha elfolyik a magzatviz, és nem indul be azonnal a szülés, akkor milyen esetben adnak oxitocint?
Nekem hajnali 3:15-kor folyt el a magzatvizem és a fájások csak 7-8 körül kezdődtek. Addig ott mosolyogtam. 13:15-kor született meg a fiam.
7 hetes baba ancija
En kulfoldon szultem, elfolyt a magzatviz, fajasok nem voltak, vettek kenetet, kiderult, hogy nincs semmilyen fertozesem es hazakuldtek aludni. Azt mondtak, hogy itt 48 orat, azaz ket napot varhatnak, akkor adnak oxitocint es inditjak a fajasokat. Belegondolni is rossz volt. Vegul alig ertunk haza a vizsgalatok utan es beindult a vajudas, 3 ora telt el a viz elfolyasa es az elso fajas kozott, ujabb harom ora mulva mar tolofajasaim voltak.
Bele is djiliztem volna, ha meg ugy kell varni ket napot...
Beontest itt egyaltalan nem adnak, igy sem volt baleset es anelkul is egybol ket perces fajasokkal kezdtem vajudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!