Be lenne gyulladva? Van ra vmi krem?
Figyelt kérdés
5 hete szultem. A kulso gatmetszes kicsit tovabb repedt igy eleg nagy varratom lett. Meg mindig tokre faj ha sokat allok vagy ilyesmi. Tegnap eszrevettem hogy kicsit piros es kicsit ki van dudorodva egy pottynyi helyen. Van ra vmi krem vagy ilyesmi?2011. máj. 25. 18:16
1/6 anonim válasza:
én sima popsikenőcsel kentem attól kicsit enyhült.
2/6 A kérdező kommentje:
Es mikor mult el? Egy kis duzzanatot is erzek a bor alatt. Aggodom.
2011. máj. 25. 20:27
3/6 anonim válasza:
hát kb hat hét volt mire teljesen rendbe jöttem minden téren. De gondolom úgyis nemsokára kell menned kontrollra akkor mutasd meg orvosnak is.( Esetleg csinálhatsz még kamillás lemosást is az is jót tesz,) és többször zuhanyozz, én volt hogy jegeltem is mert annyira fájt.
4/6 anonim válasza:
Nekem az ötödik hétre annyira begyógyult,hogy szinte nem is látszik,persze együttlétkor még mindig fáj.
Én biztos megmutatnám a dokinak.
5/6 anonim válasza:
nekem is fájt nagyon és duzzadt volt, be volt véresedve, ennyit mondott a doki. azt mondta a mosáson kívül ne piszkáljam, (kedves) és én is popsikrémmel hoztam helyre!
6/6 anonim válasza:
Nekem az orvos a gyulladt varratra, fagyasztott borsót javasolt, tiszta rongyba tekerve. Nekem jó volt, lehúzta a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!