Mikor indult be a szülésetek? Úgy értem melyik napszakban - óra/perckor?
17:55 irigyellek, hogy ilyen gyors voltál. :)
Nekem reggel 7:50-kor folyt el a magzatvizem, és 16:10-kor lett meg a babám.
Szombat reggel 6-ra voltam kiírva szülésindításra, túlhordás miatt, de aztán meggondolta magát a kislányom.
péntek este 10-kor elment a nyákdugóm és elkezdődtek a fájások.másnap d.e. 9:50kor született császárral.
Köszi a sok választ!
Úgy hallottam, hogy a szülések nagy része éjszaka indul be- és tényleg, ahogy írtatok így is van.
Nekem az első gyerekem hajnali 3/4 3kor kezdett, du 1ig otthon voltam, csak enyhe görcsökkel, majd kórház, 2kor burokrepesztés, és 16.30kor baba. - ő is statisztika szerint indult.
Második:
hát vele fájás nélkül tágultam 3ujjnyira. :) Reggel voltam vele dokinál 9kor, és 2ujjnyi méhszájat állapított meg, visszarendelt délutánra. 3kor már 3ujnyi volt.
Fél 5kor szülőszoba, burokrepesztés, negyed6kor már karomban a baba. - szóval őt nem is tudom mikor indult- mert nem érzetem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!