Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Péterfyben fogok szülni,...

A Péterfyben fogok szülni, mit kell vinnem magamnak és a babának, és mi az amit ott adnak? Házassági anyakönyvi kivonatot kell kérni újat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!Én ott szültem,babának semmit nem kell vinni.max pelust,de napi 5db kapsz.Majd ha hazaviszed akkor amiben elakarod vinni.magadnak hálóinget,hátulgombolóst,bugyit,amit nem sajnálsz,a vér miatt,tenna betét jó nagyot és nedvszívót,papucsot,egyet amiben járkálsz,egyet amiben fürdesz,törölköző,meg ami még kell

[link] a hasznos tanácsoknál van leírva mi kell!

ha lenne kérdésed írj privit és szívesen válaszolok!

3 hós baba anyukája

2009. márc. 15. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én májusban szültem a Péterfyben. A babának az ellátásához adnak napi 5 db. pelust, egyéb dolgokat is (pl. olaj, popsikenőcs stb.) Ruhát most már nem vihetsz be a gyerkőcnek, mert ottaniban lesz, csak majd ha hozod haza, akkor kell az utcait vinni. Hálóinget többet is vigyél, illetve magadnak műanyag tányért, poharat, evőeszközt. Házasságiról nem tudom, mert mi a baba születése előtt egy hónappal házasodtunk, így nekünk megfelelt az eredeti. 10 hós kislány anyukája.
2009. márc. 16. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ja a gyerkőcnek vigyél még pelust, mert az 5 db. nem elég egy napra. Textilpelust is vigyél!
2009. márc. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!