Hogy zajlik a beöntés? Minden esetben adnak, ha van rá idő?
Figyelt kérdés
Eléggé félek ettől és rá gondolva kicsit megalázónak tartom. Tudom magamról, h eddig is abban a pillanatban ahogy egy kis menstruációs görcs is jelentkezett, teljesen "kitisztultam", olyan hasmenésem támadt... Ha a szülés megindulásánál is így lesz, akkor is kötelező a beöntés??? (ha nem így lesz, akkor, lehet hogy én fogom kérni, mert tudom, h sokkal higiénikusabb a szülés így)2008. febr. 18. 11:15
1/3 anonim válasza:
Szülésnél nem mindenhol adnak - nekem pl. nem adtak. De sokan mondják, hogy szülés előtt erről a természet gondoskodik. Nálam sem volt semmi "malőr". A szülésznők meg tudják, hogy nem tehetsz róla, ha mégis - pl. hosszú vajúdás során - mindent rögtön letisztítanak, úgyhogy a tisztaság miatt ne aggódj.
Beöntést én műtét előtt kaptam. Viszont a beöntés előtti napon már hashajtót is be kellett vennem. Persze, nem kellemes dolog, de azért símán túlélhető, nem megalázóbb, mint egy nőgyógyászati vizsgálón feküdni - ha azt annak tartod.
2/3 anonim válasza:
Általában adnak beöntést, ha van rá idő, de ha te külön mondod, hogy nem kéred, akkor nem adhatnak. Viszont jobb, ha kérsz, hiszen jobb szülés előtt, mint ha szülés közben jönnek ki a dolgok. De persze az sem gond, ha ott jön aminek jönnie kell, ez senkit nem zavar ott, te meg észre sem veszed (én sem vettem észre), és azonnal letörlik, nincs gond a higiéniával.
3/3 anonim válasza:
a legtöbb korházban beöntés helyett már kúpot adnak ez sokkal kellemesebb mint az előző három éve én is beöntést kaptam szó szerint szét f....m az egész szülőszobát és még engem szidtak a nővérkék hogy miért nem tartottam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!