Császár után 10 nappal normális, hogy gyenge vagyok?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 10:54
1/2 anonim válasza:
Teljesen normális! Ne aggódj! Én is így voltam ezzel, amikor a kisfiam született! Nekem kb egy hónap kellett, mire visszaállt minden a régi kerékvágásba. Kb 1,5-2 héttel a császár után sétáltunk egyet a babánkkal és amit máskor 15 perc alatt megtettem, akkor az 1 teljes óráig tartott. Pihenj sokat és ne aggódj, mert az a babádnak sem tesz jót.A császár egy komoly hasi műtét, idő kell hozzá, hogy rendbe gyere.
Boldog babázást!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon rendi vagy! Köszi szépen:)
Furcsa, hogy átlagon felül gyorsan felépültem, alig fáj, de alig tudok valamit csinálni, mert úgy kóválygok.
2008. febr. 18. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!