Volt olyan élményetek a kórházi idő alatt, amikor az orvos a "kötelességén" felül nyújtott valamit?
Igen.A nőgyógyászom észrevett egy csomót a mellemben.Kiderült,hogy rosszindulatú és műteni kell.Befeküdtem a sebészetre,és a nőgyógyászom minden áldott nap meglátogatott a 10 nap alatt,ha 2 percre,akkor 2 percre.Megsímogatta a fejem,és bíztatott.
Elmondani nem tudom,hogy mennyire hálás voltam és vagyok érte.És nem kapott pénzt sem előtte,sem utána.
Imre doki a legjobb orvosember Budapesten.
Mindig hálás leszek neki.
Engem is meglátogatott a dokim... Sőt, a privát mobiljának is megadta a számát, és mondta, hogy nyugodtan hívjam, ha valami gondom lenne..
Mondjuk érdekes volt, mert a szobában a többieknek más volt az orvosuk. Na,őt egész idő alatt nem is láttuk, pedig többször volt éjszakás.
A nődokim egy műtét után, még visszahívott, mert az egyik varratnál amit kiszedett, nem volt szép, picit nyílott a hely. Ő ekkor már szabin volt, de bejött megnézni.
Majd mikor kérdeztem, hogy mivel tartozom, azt mondta: garanciális javítás volt.
Imádtam ezt a dokit. :D Csak messze van :)
De jó ilyen sztorikat is olvasni, nem csak rémtörténeteket.
Az én fogadott orvosom is nagyon rendes volt. Minden nap meglátogatott, még hétvégén is bejött hozzám.
De a legmeglepőbb dolgot mégsem Ő produkálta, hanem egy másik, számomra idegen orvos. Császárom volt, és másnap reggelre iszonyat fejfájásom lett az érzéstelenítőtől. A nővérke mondta, hogy nem tud mit csinálni, ad fájdalomcsillapítót, de igyak kávét, mert a koffein is segíthet. Mondtam, hogy akkor vizit után valahogy lemegyek a büfébe. Vizitkor az orvos is ajánlotta a koffeint, és mondtam neki is, hogy azonnal megyek a büfébe inni egy kávét. Erre Ő, hogy nehogy már friss császár vágással mászkáljak a büfébe, majd a nővérke főz nekem egy jó erős feketét naponta többször is. És képzeljétek el, 1 óra múlva visszajött megkérdezni, hogy kaptam-e kávét. (persze a nővérkétől megkérdeztem, hogy mennyivel tartozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!