Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan élményetek a...

Volt olyan élményetek a kórházi idő alatt, amikor az orvos a "kötelességén" felül nyújtott valamit?

Figyelt kérdés
Annyi rossz történetet olvasni, hogy lenne valami + eset is.
2011. máj. 19. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.A nőgyógyászom észrevett egy csomót a mellemben.Kiderült,hogy rosszindulatú és műteni kell.Befeküdtem a sebészetre,és a nőgyógyászom minden áldott nap meglátogatott a 10 nap alatt,ha 2 percre,akkor 2 percre.Megsímogatta a fejem,és bíztatott.

Elmondani nem tudom,hogy mennyire hálás voltam és vagyok érte.És nem kapott pénzt sem előtte,sem utána.

Imre doki a legjobb orvosember Budapesten.

Mindig hálás leszek neki.

2011. máj. 19. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét kislányomat ugyanannál az orvosnál szültem.Ahogy kibújt a baba, gratulált és megpuszilt- idősebb, 60-as az orvosom-, majd férjemnek is gratulált- aki a folyosón várakozott a szülés alatt.Mindennap bejött hozzám és a babához, hétvégén is.Második kislányomnál egyik nap nem jött, majd utána elnézést kért, de ő is unokázott.Nagyon aranyos volt. Mindkét szülésem pozitív élmény volt, lehet hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy az orvosomról is csak pozitívan tudok nyilatkozni, mindenkinek csak ajánlani tudom- azt mondta, még 2-3 évig praktizál.:)
2011. máj. 19. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 4 napig voltam bent, ő ezalatt végig szabadságon volt, ennek ellenére minden nap bejött meglátogatni engem (más frissen szült kismamája nem volt akkor).
2011. máj. 19. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem is meglátogatott a dokim... Sőt, a privát mobiljának is megadta a számát, és mondta, hogy nyugodtan hívjam, ha valami gondom lenne..

Mondjuk érdekes volt, mert a szobában a többieknek más volt az orvosuk. Na,őt egész idő alatt nem is láttuk, pedig többször volt éjszakás.

2011. máj. 20. 07:02
 5/9 anonim ***** válasza:

A nődokim egy műtét után, még visszahívott, mert az egyik varratnál amit kiszedett, nem volt szép, picit nyílott a hely. Ő ekkor már szabin volt, de bejött megnézni.

Majd mikor kérdeztem, hogy mivel tartozom, azt mondta: garanciális javítás volt.

Imádtam ezt a dokit. :D Csak messze van :)

2011. máj. 20. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szülés alatt végig óbégattam, hogy nagyon éhes vagyok, úgy ennék egy kis túrós csuszát:) másnap hozott nekem egy nagy adaggal:)
2011. máj. 20. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz elhúzódó szülésem volt, a végén oxit kaptam, csillagokat láttam a fájdalomtól, a kitolásra minden erpm elfogyott, teljesen pánikban voltam, hogy most meghalok.....az orvos, aki ráadásul ügyeletes volt, valahogy rávett, hogy tudjak nyomni. megkérdezte a férjemet, hogy szeretem ha szólítanak, és úgy szólított a kritikus szakaszban, két fájás közt még meg is nevettetett valamivel.. más doki leszärta volna, hogy mi van, még talán le is tolt volna, hogy milyen béna vagyok stb. szóval nagyon jó pszichológus is volt amellett, hogy nőgyógyász és a mai napig hálás vagyok neki ezért. amúgy egy fiatal doki.
2011. máj. 20. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:

De jó ilyen sztorikat is olvasni, nem csak rémtörténeteket.

Az én fogadott orvosom is nagyon rendes volt. Minden nap meglátogatott, még hétvégén is bejött hozzám.

De a legmeglepőbb dolgot mégsem Ő produkálta, hanem egy másik, számomra idegen orvos. Császárom volt, és másnap reggelre iszonyat fejfájásom lett az érzéstelenítőtől. A nővérke mondta, hogy nem tud mit csinálni, ad fájdalomcsillapítót, de igyak kávét, mert a koffein is segíthet. Mondtam, hogy akkor vizit után valahogy lemegyek a büfébe. Vizitkor az orvos is ajánlotta a koffeint, és mondtam neki is, hogy azonnal megyek a büfébe inni egy kávét. Erre Ő, hogy nehogy már friss császár vágással mászkáljak a büfébe, majd a nővérke főz nekem egy jó erős feketét naponta többször is. És képzeljétek el, 1 óra múlva visszajött megkérdezni, hogy kaptam-e kávét. (persze a nővérkétől megkérdeztem, hogy mennyivel tartozom)

2011. máj. 20. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem nem volt fogadott orvosom, ügyeletesnél szültem, nagy volt a vágásom... de minden nap 2X jött és nézte, h mizu odalent, hogy vagyok... a többiekhez nem jött 1X se a FOGADOTT dokijuk... ez nekem nagggyon jól esett :)
2011. máj. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!