Szules utan, ha eloszor egyutt vagyok a parommal faj az egyuttlet, vagy a behatolas?
Figyelt kérdés
Sikositot lehet hasznalni, nem minha hasznaltam volna, csak gondolom egyszerubb lenne.2008. febr. 17. 20:10
1/3 anonim válasza:
Hát, részemről olyan volt, mintha másodszorra vesztettem volna el a szüzességem, de ez biztos egyén függő. Szerintem sikosító mindenképpen kell.
2/3 anonim válasza:
Nekem is olyan volt, és sok barátnőmtől ugyanezt hallottam.
3/3 anonim válasza:
Ha császárral szülsz, akkor nincsen változás.
Ha normál úton, akkor egy kicsit nehezebben megy a dolog. A lányom rendesen született és vákummal kellett neki segíteni és elég nagy gátmetszszést csináltak és odabent a hüvelyemet is jó néhány öltéssel kellett összevarrni. Ha óvatosakl vagytok és a te tempód szerint haladtok, akkor nem fog fájni. Gyorsabban gyógyulsz még odabent is, mint azt gondolnád!
A síkosítóról a dokidat kérdeztd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!