Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden szülés előtt szokott...

Minden szülés előtt szokott lenni beöntés? Ez hogy szokott lezajlani?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 11:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

első babánál szülést megelőzően egész éjjel hasmenésem volt, ezt el is mondtam, úgyhogy nem adtak beöntést.

második babánál meg mire beéprtünk, már 4 ujjnyi voltam és már a kocsiben is úgy lihegtem el a tolófájásokat, szóval itt meg nem jutott rá idő, pár perc alatt meglett a fiam, még átöltözni se tudtam kh-iba.

A szőrtelenítést mindkétszer elintéztem itthon magamnak.

2011. máj. 18. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

A fiammal nem kaptam 18óra alatt:(

Volt is "baleset":S

No a lányommal 2szer is kaptam, először amikor vaklármával beviharoztunk, hogy végre szülök, és felvettek a szülőszobára. Na akkor rettentő kényelmetlenül éreztem magam, ahogy egy csővel a hátsófelemben fekszek a vizsgálószékben... Aztán kisütötték, hogy nem vagyok indításra alkalmas állapotban, és nem szülök, hurrá.

Ez volt reggel9kor, délben már kint ebédeltem, egyben.

Éjjel jöttek a fájások, elsétáltam a szülőszobákhoz, megvizsgált a doki, azt mondta szépen felpuhult a méhszáj, vegyenek fel. És kezdtük elölről. Na akkor sem volt egy lányálom, de nem zavart annyira, nagyon jó fej volt a szülésznő. Viszont annál nincs rosszabb, mint egy baromira szívdöglesztő szülészorvos a lábad között, könyékig benned, fájást várva és próbál jópofizni, még fájni is elfelejtettem, olyan kényelmetlenül éreztem magam:)

2011. máj. 18. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
szia.nekem sem volt.akart adni a szülésznő de mondtam neki h reggel óta csak a wc-re járok.így nevetve ugyan de megkímélt tőle....
2011. máj. 18. 12:32
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem mindkétszer volt és most is kérni fogok mert nem szeretnék oda kakilni miközben nyomok.nekem az kellemetlen lenne.először felfeküdtem az ágyra lábakat szét és csövet be.addig kell tartani bent a folyadékot amig tudok aztán usgyi a wc.a másodiknál már boka fogás és ugy de nem kell félni tőle mert nem fáj viszont hasznos -.
2011. máj. 18. 12:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Én Székesfehérváron szültem.Itt már kúpot adnak.Semmi extra,mikor bementünk a kórházba,felvették az adatokat,átöltöztem,felfeküdtem az ágyra,jött az ügyeletes megvizsgálni,utána a szülésznő felhelyezte a kúpot és kb.15 perc múlva mehettem a wc-re.Én nagyon tartottam a "csöves" megoldástól,így örültem,hogy csak kúpot kapok.
2011. máj. 18. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Rettenetesen féltem a beöntéstől, jobban mint a szüléstől. Viszont amikor bementünk a kórházba nagyon erős fájásaim voltak és már otthon szerettem volna kakálni, mert kellett, de a fájásoktól egyszerűen nem tudtam. A beöntés nagyon-nagyon jólesett. Szóval ne félj tőle.
2011. máj. 18. 22:10
 17/19 alaszka ***** válasza:
Én se kaptam, mert már nem volt rá idő, de nem bántam volna előtte egy "tisztítást", mert így a szülőágyra sikerült...És ez az érzés, gátolt is valahogy a nyomásnál. Szóval kellemetlen a beöntés, de hasznos. :)
2011. máj. 18. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:

én is kaptam ..

közbe jó kis fájásaim voltak

már akkor majdnem bocsi hogy ezt írom tényleg : befostam

amikor az első lötty adag ment fel alig bírtam visszatartani

a nő aki csinálta mondogatta hogy

gondoljak arra hogy villamoson vagyok de visszakell tartanom hazáig.

jó kis hasonlat.

nagyon nehéz volt tartani főleg erős fájások alatt.

5 percet kellett várnom hát nem bírtam várni már 3 perc után rohantam a wcére...

2011. máj. 19. 11:26
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hát elég "izgalmas" lesz... tartok tőle.
2011. máj. 22. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!