Minden szülés előtt szokott lenni beöntés? Ez hogy szokott lezajlani?
első babánál szülést megelőzően egész éjjel hasmenésem volt, ezt el is mondtam, úgyhogy nem adtak beöntést.
második babánál meg mire beéprtünk, már 4 ujjnyi voltam és már a kocsiben is úgy lihegtem el a tolófájásokat, szóval itt meg nem jutott rá idő, pár perc alatt meglett a fiam, még átöltözni se tudtam kh-iba.
A szőrtelenítést mindkétszer elintéztem itthon magamnak.
A fiammal nem kaptam 18óra alatt:(
Volt is "baleset":S
No a lányommal 2szer is kaptam, először amikor vaklármával beviharoztunk, hogy végre szülök, és felvettek a szülőszobára. Na akkor rettentő kényelmetlenül éreztem magam, ahogy egy csővel a hátsófelemben fekszek a vizsgálószékben... Aztán kisütötték, hogy nem vagyok indításra alkalmas állapotban, és nem szülök, hurrá.
Ez volt reggel9kor, délben már kint ebédeltem, egyben.
Éjjel jöttek a fájások, elsétáltam a szülőszobákhoz, megvizsgált a doki, azt mondta szépen felpuhult a méhszáj, vegyenek fel. És kezdtük elölről. Na akkor sem volt egy lányálom, de nem zavart annyira, nagyon jó fej volt a szülésznő. Viszont annál nincs rosszabb, mint egy baromira szívdöglesztő szülészorvos a lábad között, könyékig benned, fájást várva és próbál jópofizni, még fájni is elfelejtettem, olyan kényelmetlenül éreztem magam:)
én is kaptam ..
közbe jó kis fájásaim voltak
már akkor majdnem bocsi hogy ezt írom tényleg : befostam
amikor az első lötty adag ment fel alig bírtam visszatartani
a nő aki csinálta mondogatta hogy
gondoljak arra hogy villamoson vagyok de visszakell tartanom hazáig.
jó kis hasonlat.
nagyon nehéz volt tartani főleg erős fájások alatt.
5 percet kellett várnom hát nem bírtam várni már 3 perc után rohantam a wcére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!