Kik szültek a Szent István kórházban? Tapasztalatok? Dr Szőczey Beátánál?
Pár nap múlva eljön a nagy nap,s szeretnek mindenre felkészülni.környezet,bánásmód,etc...
Előre is köszönöm!
Szia!
Ott született a kisfiam császárral. Az orvosom (Dr. Boros Judit) csodálatos orvos, nagyon rendes és szakszerű volt velem. DE: én a második babámat nem ott fogom szülni!!
Velem egyidőben szült 3 barátnőm másik kórházakaban és mind jobban járt mint én. Én amugy 3hetet töltöttem az Istvánba tehát bőven volt sajnos időm tapasztalatot gyűjteni. De én császárosként mondom,hogy rossz. Viszont,hogy jót is irjak egy barátnőm is szült ott rendes szüléssel és viszont megvolt elégedve mindennel. Ő pont ünnepnapon szült,akkor nyugi és nem teltház ez is sokat számit.Mikor én voltam bent akkor már szabad ágy se volt,úgy küldték haza elöbb az embreket. Arra mindenképp készülj,hogy ott semmit nem adnak a babaának,tehát még takarót is neked kell vinned amivel betakarod éjszaka.Kivánom,hogy Neked szép szülésed legyen s elégedett legyél!!
Én nem a Te dokidnál szültem, de 100%-osan elégedett vagyok. Volt fogadott dokim meg szülésznőm is.
Tiszta, kulturált. A csecsemős nagyon kedvesek, segítőkészek.
Napi 3 pelust adnak, meg posikrémet és köldökápoási cuccokat.
Én vittem magammal 1-es méretű pelenkát, azt használtam, amit ők adtak, hazahoztam :)
Amúgy a babának vigyél ruhákat, meg takarót.
Én 3-ágyas szobában voltam, nekem nem volt ezzel semmi problémám. Én aludni is tudtam. Ja, amúgy én front idején szültem, teltház volt, állítólag én kaptam meg az utolsó ágyat a szülészeten, a többi anyuka+baba már a nőgyógyászatra került.
Könnyű, gyors szülést, és jó egészséget Nektek!
08:49-es hsz.Rettentően sajnálom hogy így jártál!!!! Kiderült,mit rontottak el?
Tettel vmit,hogy retorzioban reszesitsek a személyzetet?
Én is alapitvanyit szeretnek,mivel megkaptak a VIII. kerületet....remelem szerencsém lesz,s lesz bent szabad.A Drnő azt mondta h csak programozott császárral lehet lefoglalni.... :/
Vízben tervezem a vajudast,az megnyugtat,csak azt sajnálom h szülni nem lehet vízben...
De elv hamarosan itt a nagy nap..tegnapi msz értékem:1111
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását,s várom addig is a többit.
Boldog babazast mindenkinek!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!