Timmermann Gábornál szült vki császárral? Milyen a SOTE?
Figyelt kérdés
Már van egy kisfiam,császárral született. Másodszorra is császáros babám lesz viszont az elsőt az Istvánban születem és nagyon rossz volt ott. Van egy szuper orvosom de én még egyszer nem megyek az Istvánba. Milyen a Sote? Olyan helyet szereték ahol császár után vigyáznak rám és örzőbe tolnak és nem mozditanak el,hogy ne legyen 3hétig tartó erős migrénem.. Ahol a császárnál bent lehet az apuka is. Ahol van lehetőségem külön szobát kérni ami egyágyas. Timmermann doktorról sok jót hallottam érdekelne a császáros tapasztalat? Mennyibe kerül nála a szülés/császár? Válaszokat előre is köszi2011. máj. 16. 15:45
1/10 anonim válasza:
Hú,elég összetett a kérdésed.Én is az Istvánban szültem,abszolút pozitívak a tapasztalataim(2 barátnőm is szült ott-császárral-ők is elégedettek).A SOTE-n nem lehet bent császárnál az apuka.Nem tudom,mikor mozdítottak meg a császár után,de igen gyorsan fel kell kelni(tehát szerintem más gond lehetett Nálad).Azt nem tudom,hogy van-e egyágyas szoba a SOTE-n,de ha van,akkor az fizetős!A Timmermann doktorhoz jártam,császáros tapasztalatom ugyan nincs Vele kapcsolatban,de én is csak pozitív dolgokat tudok írni.Úgy tudom,ha felfogadod,a magánrendelőjébe jársz,akkor nem kér fix összeget a szülésért.Adsz,ahogy a lehetőségeid engedik.2 gyerekes anyuka
2/10 anonim válasza:
Felmentem a Timmermann doktor honlapjára,és ezeket az infókat találtam a SOTE II-ről: [link]
10000 ft/nap-ért kérhetsz egyágyas szobát.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat,aki még tud kérem irjon:-)
Engem a műtét után RÖGTÖN elmozditott a műtösfiú...Igy utánna énmár hiába feküdtem úgy ahogy kellett és a Doktornőm is mondta,hogy az elmozditás miatt lettek ilyen súlyos útótüneteim. Én 3hetet töltöttem az Istvánban mert a végén veszélyeztett terhes voltam. Megéri az egyásas fizetős nekem,mert a3hét alatt sok rossz tapasztalatom volt és másodszorra törekednék a biztosra.
2011. máj. 16. 22:15
4/10 anonim válasza:
Én Timmermann Gáborról csak jót tudok mondani, az egyik legemberségesebb, legnagyobb tudással, szakmai tapasztalattal bíró orvos, ahogyan a szüléseket levezeti, az példa értékű, én három hete szültem a SOTE II- en, és csak jót tudok mondani, láttam a TImmermann doki hogyan dolgozik, én igaz nem nála szültem, annak ellenére, ajánlani tudom csak, ha érdekel mindenféle dolog SOTE vagy bármi, írj privit, szívesen válaszolok!
5/10 anonim válasza:
Én a SOTE I - en szültem császárral, és bent lehetett a férjem végig. Utána az intenzív őrzőbe toltak, nagyon vigyáztak rám, kedvesek voltak. Másnap reggelig voltam ott. Orvosilag első osztályú a kórház, mindenki profi, viszont a csecsemősök nagyon bunkók.
6/10 anonim válasza:
Én a terhességem első felében Timmermann Gáborhoz jártam terhesgondozásra. Csak pozitívakat tudok mondani róla, ajánlom nagyon. Nekem is azt mondta, ránk bizza, hogy mennyit adunk, általában amit kér, annak a 10x-esét szokták adni. Már 3 éve jártam hozzá, az az igazság, nem emlékszem a tarifára, de szerintem ez már most úgysem ugyanaz, mint akkor volt. Végül azért nem szültem nála (egyébként természetes úton), mert Ő akkor ment el a Péterffyből és én a kórházat választottam egy másik orvossal, akit Ő ajánlott (nagyon meg voltam elégedve vele). Mondta, hogy ahová Ő megy, ott nem biztosított az eda, vagyis nagyon bonyolult, mert külön anesztes kell, aki beadja, meg kell előre beszélni, behívni stb. Így azt láttam jónak, ha maradunk a Péterffynél és fájó szívvel elengedjük Timmermannt. De nem bántam meg egyébként, mert a másik orvos is szuper volt (Dr. Domokos Tamás).
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok: szóval amit kér a terhesgondozáson, annak a 10x-esét szokás adni a szülésnél.
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Tudom,hogy a terhesgondozás 10X szokták elkérni de én úgy hallottam sok helyről,hogy Timmermann doki nem vár konkrét összeget. Remélem ez tényleg igy van,mert nem szándékozok 100ezret adni. Kifizetem a 9hónap terhesgondozást ez ok. De a szülésre 4-50ezret tudunk szánni. Ezt meg kell vele beszélnem az elején vagy mit mondjak neki ezügyben? Nemsokára megyek hozzá,van már időpontom.
2011. máj. 30. 21:47
9/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Ne mondj összeget! Kérdezz rá, hogy mennyi nála egy szülés, azt fogja mondani, hogy rátok bízza, nálunk is ez volt. Nem fog mondani konkrét összeget. Nyugodtan adjatok annyit, amennyit tudtok! Üdv!
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!! Nagyon köszönöm a segitséget!:-)
2011. máj. 31. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!