Rovid a koldokzsinor?
Figyelt kérdés
Hallottatok mar ilyet? Szult vki igy hogy a babajanak rovid volt a koldokzsinorja es ezert nehezebben jott ki valahogy?2011. máj. 12. 13:34
1/5 anonim válasza:
szüléskor visszaránthatja v. nem engedi tovább. De ritkán fordul elő.
ált. császár van ilyenkor.
2/5 anonim válasza:
Nekem így volt az első babámnál.Mindig vissza csúszott.Mondta a dokim,hogy bocsi,rá kell,hogy segítsen.Nem durván,de határozottan megnyomta a hasam tetejét a következő fájásnál,és ki is bújt a baba.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is rövid volt. Amikor jött kifelé a babám akkor egyre feszült a zsinor, és leesett a babám szívhangja. Előszőr azt hitték azért, mertr a nyakán van a zsinor. Nekem is rásegített a doki nyomással. Mikor megszületett lila volt és nem sírt rögtön fel, de aztán minden rendben volt. Utána a szülésznő mutatta és kb, 30 cm volt csak a zsinor.
4/5 anonim válasza:
Az én lányomnak is kicsi volt és épp hogy csak kitudott csusszanni
5/5 anonim válasza:
Az én első babám farfekvéses volt, és mikor természetes módon megszületett, akkor mondták, hogy kicsit rövidebb volt a köldökzsinór, ami esetleg indokolhatta a farfekvést.
De szerencsére nem kellett császár azért, csak a csípője volt egy ideig jóval kötöttebb, mint a nem-farfekvéses babáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!