Dél Pesti Kórházban milyen szülni? Tolnay doktor úr az orvosom. Vélemények?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 23:07
1/3 anonim válasza:
Én császármetszéssel szültem a kórházban. Nagyon meg voltam elégedve az ellátással és a hozzáállással is. Tartottam a kórházi napoktól, mert még soha nem voltam előtte kórházban, de nagyon jó élménnyel jöttünk haza a babámmal.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, a dokit nem ismerem.
3/3 anonim válasza:
Szia!Kicsit későn jutottam fel a netre, de remélem még észre veszed a válaszomat.Én 3 hete szültem a kórházban.2 szülésem volt már, mindkettő babámat ott hoztam a világra.Az elsővel a szülésznővel nem voltam megelégedve, és haza is szerettem volna menni hamar.De viszont most 3 hete nagyon jó, aranyos szülésznőt fogtam ki.A kórházban töltött napok is kellemesek voltak.A növérek is aranyosak.A csecsemős növérek pedig segítőkészek.Én nem ismerem azt az orvost, nekem Somogyi dr az orvosom.Megvagyok vele elégedve.Ezután is hozzá fogok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!