Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indított szüléssel kapcsolatba...

Indított szüléssel kapcsolatban lennék kíváncsi a tapasztalataitokra?

Figyelt kérdés
Ha csütörtökig nem indul meg a szülés akkor reggel kell jelentkeznem a kórházban és megindítják. A méhszáj már 2222 és a homeós bogyókat is szedem. Nektek ilyen értékekkel mennyi idő alatt lett meg a baba és mennyire volt könnyű ill. nehéz szülésetek?
2011. máj. 10. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam elfolyt a magzatvíz, de fájások nem voltak, így megindították, oxytocint kaptam. Viszont csak lassan tudták csepegtetni, és keveset is kaptam, mert a babám szíve nem bírta. Így kibírható volt a vajúdás, bár engem is tágítottak kézzel, és a fejét is ők igazították be, mert még be sem illeszkedett. A labda nekem is nagyon jó volt. 5,5 óra alatt lett meg a baba. Nekem a kitolás volt rossz, mert tolófájásaim nem voltak, csak mondták, hogy nyomjak. Bár 25 percig tartott a kitolás, de rossz emlék maradt. Könnyű szülést, egészséges babát és mamát!
2011. máj. 11. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csak annyi, hogy én teljesen zárt voltam, így te jobb esélyekkel indulsz :)
2011. máj. 11. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
En tulhordtam 9 napot, utanna reggel 8kor kapram az oxitocint, kb 11kor mar 4 ujnyi voltam es negyed 2 re delben meg is volt a babam, de azt ajanlom , ha tudsz ne fekudj akarmilyen nehez is inkabb jarkalj, dolj falnak stb, a gravitacio majd segit, mar sokszor ereztem hogy osszehuz a fajas, osszegornyedtem, de akkor is hamar lezajlott az egesz. En nagyon orultem neki hogy gyors volt.
2011. máj. 11. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Én pont a kiirt napon 2222-es méhszájjal kerültem be. Szedtem én is a homeopátiás bogyókat. Magátol indult és 3 óra alatt lett meg.
2011. máj. 11. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!