Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki a Kenézyben szült - volna...

Aki a Kenézyben szült - volna pár kérdésem, amire eddig nem találtam választ?

Figyelt kérdés

Adnak-e beöntést szülés előtt?

Ha kéred veled maradhat-e a baba éjjelre is?

2011. máj. 5. 09:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

8 hete szültem ott.Adnak beöntést,de én pont nem kaptam mert brutálisan tágultam,felesleges lett volna mert nem tudtam volna tartani.A baba ahogy csúszott kintebb,tolta ki amit kellett:DMondtam h elnézést,de a szülésznő csak nézett h ezért nem kell elnézést kérni,ez nem furcsa.Ha moziban történik ilyen,ott már igen:D:DA szülésznők nagyon kedvesek voltak,a szülőszoba nagyon kellemes.

A babákat 3 óránként viszik,reggel 6-9-12-3-6-9,és utána elviszik éjszakára.Kikérheted az éjjeli szopásra,de csak míg szopik.Én 1x kikértem mert bedurrant a mellem és a mellszívóra meg se szólalt.Viszont készülj fel h a csecsemősök 80%-a fullbunkó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos:(:(Egynémelyiket felpofoztam volna.Durván ébresztgetik a gyereket h egyen,az egyiket ki is küldtem a szobából,nyomkodja a sajátját.Szóval készülj,de nyugodtan állj a sarkadra!!!!!!!!

Könnyű szülést neked!

Kinél szülsz?

2011. máj. 5. 11:10
 2/21 A kérdező kommentje:

Dr Tarczali Dezsőnél szülök...

Jó lenne, ha éjjel engednék, hogy megszoptassam, mert én már azon parázok, hogy fejnem fog kelleni, mert reggelig az nagyon sok idő, főleg ha megindul a tej.

Éjjel 12-kor mentél szoptatni?

Nappalra nem lehet a baba velem?

Meglátjuk, hogy nekem hogy fog sikerülni, mármint a tágulás meg a kaki. Már túl vagyok azon a részén, hogy nagyon ciki lenne - szerintem a legkisebb gondom is nagyobb lesz akkor.

2011. máj. 5. 11:28
 3/21 anonim ***** válasza:

Na szóval.Nem akarlak elkeseríteni,de a babás rendszer valami szörnyű ott.Reggel 6-kor hozzák ki először,és ha nem kell a bsabának gyógyszer,akkor elviszik szopi után mérni és visszahozzák.Aztán 3 óránként érte mennek megmérni,visszaviszik szopni,aztán megint viszik mérni h mennyit evet,aztán vissza.Ha nem szopott mert aludt,akkor megetetik:(:(Van h eleve megetetve,megitatva viszik ki reggel,ettől persze bealszik és nem akar szopni.Rendre így jártunk mindannyian.Aztán durván keltegetik,nyomkodják h ébredjen,van h NAGYON DURVÁN.Most már kiordítanám a szobából,az tuti!!!

Éjjelre nem maradhat,sajnos ez a házirend,köteles vagy betartani.De szopni kikérheted,jogod van hozzá!Popsitörlőt vigyél,azt nem adnak,napközben is csak 5 pelenkával gazdálkodhatsz.Viszont fejőt vigyél,nagyon hasznos!!!!!!!Egyébként azt tapasztaltuk anyukák,ha a nőverek a legbunkóbbak,az orvosok meg a legrendesebbek.Szinte elnézést kér mikor belép a szobába:DTényleg,el voltam képedve.Írj majd ha megszültél mi volt!Hány hetes vagy?

2011. máj. 5. 11:39
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen adnak.Én1 éve szültem.De a csecsemős nővérek bunkók.Teletömik szegényeket teával.Aztán csodálkoznak, hogy szegények nem esznek, illetve éjszaka szinte ordítanak mert éhesek.ÉS persze szájpenésszel hozod haza.Na ezt vajon hol szedhette össze??Az orvosok jó fejek.Könnyű szülést!
2011. máj. 5. 13:36
 5/21 anonim ***** válasza:

utolsónak!

Minden baba a szobában szájpenészes volt,itthon 3 hét alatt alig bírtam kikezelni,nagyon masszív lett.Ezek szerint onnan hoztuk.Csodálatos ez az egészségügy:SFőleg ilyen kényes helyen.Ráadásul 4-es szobában 2 gyerek antibiotikumot kapott,persze az anyukákra fogják h a szülőcsatornában fertőződnek.Na persze,ennyi gyerek????Aki nagyon buta talán beveszi ezt a maszlagot.

Ja és még vmi: a zuhanyzóra sem árt lelkileg rákészülni mert köpedelem.

2011. máj. 5. 15:11
 6/21 A kérdező kommentje:

Na szép kilátások!

Mire kaptak a babák antibiotikumot?

Hány napig kell kibirni ezt a borzalmat?

Eddig azt olvastam, hogy a Kenézyben rendesebbek, mint a klinikán...de ez mégiscsak sok! :(

Nem volt veletek a babátok nappal sem? Ha ott volt nappal, akkor is elvitték 3 óránként mérni? Én ógy gondoltam, hogy ha ott lesz mellettem, akkor igény szerint szoptatom majd - de ez nem tudom hogy lesz...

2011. máj. 5. 18:30
 7/21 A kérdező kommentje:
ja és 29 hetes múltam...
2011. máj. 5. 18:30
 8/21 anonim ***** válasza:

szia

hát a klinika se jobb kedves kismama :)

1 éve szültem ott.

depresszósan jöttem haza mert

a csecsemősnövérek és az adjunktus nő is olyan bunkók

voltak hogy felrugtam volna őket.

ott meg ugye éj-nappal veled van a baba

picit sem tudsz pihenni mert állandóan zaklatnak

szó szerint, hogy SZOPTASSAD ÉS SZOPTASSAD

EGÉSZ NAP CICIN LEGYEN !!!!!!

na ebből volt elegem ráadásul az enyém nem szopikázott

hiába volt minden fejtem a tejet neki

lehet azért voltak bunkók..

meg hogy nem kaptak pénzt... fent a szülőszobán képzeld el

mikor vittek le a szobába nem volt pénzem adni a nővéreknek és a szülésznőnek pénzt, így kaptak

2 doboz bonbont hogy megegyék..

ott előttem veszekedtek rajta KIÉ legyen....

jézusom !!!!

na szóval ennyit...

de legalább látom hogy a kenyézyben sem jobb a helyzet..

2011. máj. 5. 18:38
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyik előző hozzászóló vagyok.1 éve szültem a Kenézybe, de még így sem bántam meg.A klinika ennél is rosszabb:S Isten ments.Elég rossz dolgokat hallottam.Pl: ismerősöm lassan 1,5 éve szült ott.Császározás közben tovább vágott a hasán, mint kellett volna.Megkérdezte ismerősöm, hogy miért hosszabb a vágás, mint másnak.Azt felelte a szülésznő, hogy megcsúszott az orvos keze.A kisfiú fején, látszik most is a vágás.:S Szép egy hely.Azt hallottam, hogy ott még nagyobb a kosz.Meg nagyon anyagiasok.:S E.
2011. máj. 5. 19:40
 10/21 anonim ***** válasza:
a klinikán tényleg nagyon anyagiasak de azért elég tisztaság van..
2011. máj. 5. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!