Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Margit kórházban tényleg...

A Margit kórházban tényleg nagyon szorgalmazzák az epidurált?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy szinte nem is lehet nélküle szülni. Igaz lenne?
2011. máj. 4. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Igaz, én azzal szültem, de gerincbeteg vagyok. Amíg benn voltam, 4 szobatársam is volt, egyikük sem kapott EDA-t.
2011. máj. 4. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Üdv! Én ott szültem ügyeletes dokinál. Egy másik, a fődoki adta be, mert ezt ő szokta (vagy a másik nem vállalta). Nem szorgalmazták. Én kértem mikor a szülésznő elmondta a lehetőségeket. Nehéz komplikált szülésem volt, így is nagyon fájt. Szóval nem bántam meg!

Te szeretnél, vagy pont nem?

2011. máj. 4. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehetőleg nem szeretnék, az elsőt is anélkül szültem, nem volt vészes - csak másik kórházban.
2011. máj. 4. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,

hát a Margitban pont nem szorgalmazzák az EDA-t. Amikor szültem, akartam kérni, de azt mondta a szülésznő, hogy nincs ki beadja. Aztán később mégis kaptam de már úgy kellett könyörögnöm. Az utolsó két órában már nem adtak. A kitolásnál már nem szeretnek adni, mert akkor jobban érzed a fájásokat.

2011. máj. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!