Nézitek ezt a műsort? Mi a véleményetek? Viasat3, túlsulyosság, terhesség, szülések. Stb Most megy!
Sajna nem láttam csak a vége 1percet kb,lesz ismétlés?
Mi volt benne???
Letölthető valahonnan,vagy megnézhető valahol?
a txt csak annyit írt ki hogy : Emberi történetek 17.00-kor kezdődött és 1 órás műsor volt. én se az elejétől láttam.de talán jobb is...
statisztikákat és kisérleteket is vázoltak hogy a nagyobb súlyú kismamák gyerekei nem feltétlen születnek nagyobb súllyal,de születésük után a szevezetük igen is behozza a lemaradást,és hogy ezen gyerekek később sokkal hajlamosabbak arra hogy túlsúlyosak legyenek.Illetve hogy az anyukák sokkal több komplikációnak vannak kitéve,mint normál súlyú társaik...volt is konkrét eset a végén de már nem mennék bele...a lényeg hogy kevés doki vállalja ill spaciel ennek a 160kg-os nőnek nem is javasolták hogy több picurt vállaljon.
Én ehhez annyit jegyeznék még meg hogy itt 160 kg-os kismamákról volt szó akik volt hogy fogytak is a terhesség alatt. DE VOLT DOKI AKI VÁLLALTA A NÉLKÜL HOGY BÁRMIVEL IS FENYEGETTE VOLNA! Nálunk ha elosztod 2-vel a súlyt akkor is cseszeget a doki ill közli hogy nem vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!