Érzékenyebbek vagytok/voltatok a szülés közeledtével?
én rettenetesen és önérzetes is meg minden. Néha úgy viselkedem, mint egy hp...A férjem aranyos, néha még élvezi is, hogy a mindig higgadt felesége is képes megbomlani. Meséli a haverjainak, hogy milyen sanyarú a sorsa (dicsekedve).
Annyira várom már hogy a kisbabám a kezemben legyen, hogy sokszor sírok, mert sajnálom magam, hogy nekem már soha nem lesz meg a kisbabám:P
Amennyire tudatos voltam az elején, most már annyira azt érzem, hogy soha nem fogom tudni letenni, csak mindig fogni és gyönyörködni benne...:). Fiam lesz. És már most szerelmes vagyok :). Szóval elégnagy vihar lehet bennem.Nem irigylem a körülöttem lévőket.
Nyugi, tuti helyre jön minden. Én ezt tudatosítom magamban.
38.hetes
Mondhatni végig kiegyensúlyozott voltam a terhességem alatt, kivéve a szülés napján. Este 11 -kor folyt el a magzatvíz, napközben kibírhatatlan hisztis voltam, és sírhatnékom volt. Bajom volt az összes családtaggal.
Arra voltam a leginkább érzékeny, hogy napjában több telefont kaptam, hogy 'Na van már valami?'
A következő ilyen bonyolult lelkivilágú napom akkor volt, amikor szülés utáni 3. napon belövellt a tej.
Most már szerencsére újra a régi vagyok :-)
3 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!