Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érzékenyebbek vagytok/voltatok...

Érzékenyebbek vagytok/voltatok a szülés közeledtével?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem bármin sírva tudnék fakadni...37+6hetes kismama
2009. márc. 7. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát persze!! Pont úgy mint a első 3 hónapban!Ilyenkor azért már bennem volt a szülési stressz is állandóan ez járt a fejembe jól be voltam tojva megjegyzem feleslegesen! Én mindenért sírtam a párom tök ki volt!
2009. márc. 7. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg már azt hittem bennem van hiba.Probálom magam tartani,hát akkor jol kisirom most magam,már majd szét pattanok az idegtől.Pedig nem jellemző rám.Azt hittem már besokaltam az itthonlétbe.Remélem elmulik,mert nagyon rossz.37hetes
2009. márc. 7. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Sírd csak ki magadat,nekem segített,csak úgy potyogtak a könnyeim,megmagyarázhatatlanul!:-)Szerintem amíg nem adod ki magadból nem lesz jobb,én is próbáltam magamat tartani,de csak ideig óráig ment.Köszi a válaszokat.
2009. márc. 7. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

én rettenetesen és önérzetes is meg minden. Néha úgy viselkedem, mint egy hp...A férjem aranyos, néha még élvezi is, hogy a mindig higgadt felesége is képes megbomlani. Meséli a haverjainak, hogy milyen sanyarú a sorsa (dicsekedve).

Annyira várom már hogy a kisbabám a kezemben legyen, hogy sokszor sírok, mert sajnálom magam, hogy nekem már soha nem lesz meg a kisbabám:P

Amennyire tudatos voltam az elején, most már annyira azt érzem, hogy soha nem fogom tudni letenni, csak mindig fogni és gyönyörködni benne...:). Fiam lesz. És már most szerelmes vagyok :). Szóval elégnagy vihar lehet bennem.Nem irigylem a körülöttem lévőket.

Nyugi, tuti helyre jön minden. Én ezt tudatosítom magamban.

38.hetes

2009. márc. 7. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondhatni végig kiegyensúlyozott voltam a terhességem alatt, kivéve a szülés napján. Este 11 -kor folyt el a magzatvíz, napközben kibírhatatlan hisztis voltam, és sírhatnékom volt. Bajom volt az összes családtaggal.

Arra voltam a leginkább érzékeny, hogy napjában több telefont kaptam, hogy 'Na van már valami?'

A következő ilyen bonyolult lelkivilágú napom akkor volt, amikor szülés utáni 3. napon belövellt a tej.

Most már szerencsére újra a régi vagyok :-)

3 hetes kisfiú anyukája

2009. márc. 8. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!