Milyen az állaga és a színe a magzatvíznek?
Sokat olvastam erről itt, hogy nemén vagyok az egyedül aki attól fél hogy idő nap előtt elszivárog a magzatvíze!Arra lennék kiváncsi, hogy aki már szült meséljen már arról, hogy milyen maga a magzatviz?
Köszönöm
Szia!
Ha minden rendben van, akkor egy színtelen folyadék, amit nem tudsz megállítani (mint amikor pisilsz)
Ha nem színtelen, akkor baj van, irány a kórház.
Nekem ezzel indult a szülés a 36. héten, éjjel, erre keltem, de nem szivárgott, hanem "ömlött", úgyhogy nem lehetett összekeverni. De előtte a 30. héten volt egy kis szivárgás amit nem tudtam hová tenni, telefonáltam a szülőszobára, ahol azt mondták, hogy inkább menjek be, ha bizonytalan vagyok. Megvizsgáltak, nem az volt.
Állítólag létezik egy magzatvíz szivárgás jelző tesztcsík, de akkor pont hiánycikk volt. Ha az megnyugtat vegyél olyat.
Nekem az első babámmal mikor elfolyt, tényleg olyan volt mintha bepisiltem volna. meleg volt és elöntött, visszatartani lehetetlen :) Amúgy kicsit édeskés szagú víz volt, semmi különleges nem volt rajta. Olyan apró fehér szöszmők úszkáltak benne. Így mikor a doki azt kérdezte tiszta volt e a víz, akkor zavartan almeséltem az úszkáló fehér szöszmőket, de azt mondta, az természetes. Baj az, ha zöldes, zavaros.
A második babámmal szintén alvás közben kezdett folyni. De azt mivel kórházban voltam már, nem volt időm így megnézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!