Hogyan és miből fogom észrevenni, ha elmegy a magzatvíz? Milyen a színe, állaga?
Lehet folyamatos szivárgás, de kizúdulhat egyszerre belőled mind. Eléggé víztiszta folyadék, nem erős szagú pisi.
Nagy izgalmak és örömök várnak rád! Minden jót!
:)
Én is ezen aggódtam,hogy majd összekeverem a bő folyással,de hidd el ,nem lehet.Reggel enyhe méhösszehúzódásokra ébredtem,egyszer csak éreztem,mintha valami picit megfolyna,fel akartam állni és hopp,végigfolyt a lábamon.Érdekes volt...Mindjárt tudtam,miről van szó.:))Párom előtte ment el dolgozni.jöhetett vissza.
Könnyű szülést.
Tuti nem lehet mással összekeverni! Meleg lötty folyik belőled, amit nem tudsz visszatartani! Amúgy belőlem órákig ömlött, nem kis mennyiség, elárasztottam vele még az egész szülőszobát is. A szülésznők viccelődtek is, hogy hamarosan gumicsizmát fognak felvenni. :)
Nekem ici-picit sárgás volt már a színe, mert túlhordtam a babát, és egy kicsit zavaros volt már.
meleg folyadék. ha nadrágban vagy mondjuk, akkor a színét úgysem nagyon látod.
és mozgáskor jobban folyik, és nem tudod visszatartani, hiába próbálod.
én is ettől rettegtem, hogy nem veszem majd észre, ellenőrizgettem a bugyimat óránként. még papírzsepit is tettem a bugyimba, hogy azon lássam majd. végül nekem burokrepesztéssel indították meg a szülésemet. hát, belőlem szinte ömlött a magzatvíz, ahogyan felálltam a székről később, a bokámig folyt. lehet, azért volt nekem ilyen intenzív, mert 3 ujjnyi volt akkor már a mészájam.
Könnyű, gyors szülést Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!