Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jóslófájások mennyire...

A jóslófájások mennyire hasonlítanak az igazi fájásokra?

Figyelt kérdés
Van, hogy némely napokon órákon keresztül 5 percenként jönnek a fájások. Görcsök, haskeményedések, székelési inger egyszerre. A 37. hétben járok
2008. febr. 12. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia. az igaziak sokkal fájdalmasabbak lesznek.egyébként én is így vagyok vele csak én a 38. hétben járok és már így is eléggé tud fájni.a dokim szerint a méhszájam teljesen zárt pedig én az hittem hogy valamennyit tágult már.és nem.rosz beelegondolni mi lesz ha elkezdödnek az igaziak!!szóval csak kitartás és gondolj arra hogy minden másodperccel és fájdalommal közelebb vag yhozzá hhogy a babádat a kezedben tartsd!!szerintem a ctg mutatna valamit ha nagyon közel lenne a szülés
2008. febr. 12. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

én 2 hete szültem az elsö babámat.Nem volt könnyü,38 óra.

A jósló fájasok meg sem közelítik az igaziakat.De nem kell félni töle.Én már nem is emlékszem rá,mennyire fájt.Söt,utánna Könnyü szülést kívanok,és kitartást.

2008. febr. 13. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi lemaradt a vége.Utánna egyböl elfelejtesz mindent,és csak az öröm,és megkönnyebbülés marad.
2008. febr. 13. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazat adok az elöttem íróknak.Nekem 3 hete született Babaci,3 óra alatt, könyörögtem,h adjanak fájdalomcsillapítót de azt mondta a doki,hogy az lelassítja a folyamatot,így nem kaptam,és miután megszületett baba már nem is emlékeztem semmire.Szinte még fáradtságot sem éreztem annyira boldog voltam.Nem tudtam betelni vele:-)

Egyébként onnan tudod, h igazi fájás, h 5-10 percenként jön egy kb.30 másodpercig tartó fájás.Én leginkább a székelési ingerre hasonlítanám az érzést, amikor nem tudod,h most wc-re menj, vagy szülni:-)

Könnyü szülést kívánok neked.

2008. febr. 13. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A jósló fájásokat még el lehet viselni az igaziakat már csak alig.
2008. febr. 14. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!