Meddig tart a látogatási tilalom? Apás szülést szeretnénk
Én Szfvár.-on szülök, ott is tilalom van, de felhívtam Őket és azt mondták az apás szülések kivételek. Kérdezd meg.
40 hetes kismama
Szia!
Képzeld!
Mikor én terhes voltam az pont most volt nemrég! Látogatási tilalmat rendeltek el! Szomorú voltam mert féltem hogy az apuci nem lehet velem ennél a szép eseménynél. Nst-n voltam és a megkérdeztem hogy az apuka bent lehet, erre mindenki mondta hogy igen!
másnapra rá elment a nyákdugóm és kórházba mentem. Pont akkor ragasztották ki hogy nem engedélyezett az együtt szülés :(((( T
folytatom (véletlen írtam így bocs)
aztán tiszta ideg lettem, mert nekem be kellett mennem a szülőszobára a férjem meg nem!
Aztán a végén nem szültem meg haza mehetem mert a kismanóm meg gondolta magát! Akor mondtam hogy majd akkor jövök vissza ha már leszedik azt a tiltást! :S
De reménykedtem nagyon, bár semmi esélyt nem láttam rá...
utána be kellett a kórházba feküdnöm vmiért ott az egyik este már fájásom volt de nem szültem meg a kiírt időpontban, másnapra feloldották a tilalmat! Így nem sokra rá tényleg menntem szülni!
A picurkám tudta, hogy mikor kell jönni hogy apucija is ott lehesen együtt velünk! Nélküle rossz lett volna!
Nehéz szülésem volt, de a párom segített!
Azért írtam ezt le neked, hogy tud, reménykedni kell!!!
Én is folyamatosan reménykedtem, pedig lehetlennek tünt!
Szívből kívánom neked, hogy együtt tudjatok lenni a nagy napon és könnyű szép szülésed legyen!!!! :D
És én szorítok neked, hogy ez sikerüljön!
Nagyon sok boldogságot!!!
2 hetes kisbaba boldog anyukája :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!