Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyjából kijelenthetjük,...

Nagyjából kijelenthetjük, hogy úgy a legrosszabb vajúdni, ha elfolyt a magzatvíz, és oxyt is kap az ember?

Figyelt kérdés
csak magamban összegzek pár kérdést... :)
2011. ápr. 22. 14:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is így voltam. Elfolyt a magzatvizem, nulla fájás, teljesen zárt méhszáj. Amint bekötötték az oxi-t, kétperces fájások és megörültem...

2011. ápr. 22. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt!

Éjfélkor folyt el a magzatvíz, reggel 6-tól oxi, nulla tágulás, délután 16-kor toltak a műtőbe (szintén nem illeszkedett a baba)

2011. ápr. 22. 20:08
 13/24 A kérdező kommentje:

Nálunk sem illeszkedett be, ráadásul 2szer volt a nyakán a zsinór.

A hasfalam elég vastag (értsd: szép kis zsír réteg van rajta :) ), és így a gép sem mindig jót mutatott. Volt hogy odébb tették, majd megjegyezték: na most lesz valami, még várjunk... Így szerintük nem is voltak fájásaim...

2011. ápr. 22. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:

Én pont azt jelentem ki, hogy milyen jó dolog az oxitocin. Burokrepesztésem volt, majd oxi, majd már szültem is, oxitól másfél órára meglett a babám, nagyon simán, nagyon könnyen.

Ez is inkább alkat kérdése, neked sajnos nem jött be, nekem viszont nagyon.

2011. ápr. 22. 20:25
 15/24 A kérdező kommentje:

Hááát, csak irigyelni tudlak! :) De tényleg!

Bár ahogy a többséget olvasom, általában nem szerették ezt a párosítást.

2011. ápr. 22. 20:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Indított szülésem volt, burokrepesztés majd oxitocin. Hát nagyon szar volt. Már bocs, hogy így írtam, de én ott akartam meghalni a szülőszobában, és el is hittem, hogy meg is fogok...Szóval nekem ez a párosítás nem jött be.
2011. ápr. 23. 16:33
 17/24 anonim ***** válasza:

részemről igen, kijelenthejük!

Nálam burokrepesztés és oxy volt - hát eléggé fájt, de gyors volt.:-S

2011. ápr. 23. 20:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem burokrepesztéssel indították, egyből 2-3 perces fájásaim lettek, 8 óra múlva, a kitolás előtt belengették a fájáserősítést mint lehetőséget, ijedtemben meg is szültem fél órán belül:D Nagyon nem akartam oxit, pont ezért amiket írtok róla... a dokim azért esküdözött hogy nem fog jobban fájni csak hatékonyabbak lesznek a fájások. Hát úgy látom vannak itt más vélemények... Aztán egy méhszájtágítással megoldotta a dolgot, szerintem azért nem kellett az oxi. Mondjuk én meg akkor hittem azt hogy ottmaradok az asztalon:P de még mindig jobb volt szerintem mintha oxival érték volna el ugyanezt.
2011. ápr. 23. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen szulesem volt,borzalmas volt.
2011. ápr. 24. 09:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Spontán elfolyt a magzatvizem. 1 ujjnyira voltam akkor még csak nyitva. Utána erősödtek a fájásaim, de az oxitocint csak 4 órára rá kaptam meg, mikor már 4 ujjnyira nyitva voltam. Egyből tolófájások jöttek és meg is lett a lányom. A tolófájás meg feleannyira sem fáj.
2011. ápr. 24. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!