Nagyjából kijelenthetjük, hogy úgy a legrosszabb vajúdni, ha elfolyt a magzatvíz, és oxyt is kap az ember?
Sziasztok!
Én is így voltam. Elfolyt a magzatvizem, nulla fájás, teljesen zárt méhszáj. Amint bekötötték az oxi-t, kétperces fájások és megörültem...
Nekem is így volt!
Éjfélkor folyt el a magzatvíz, reggel 6-tól oxi, nulla tágulás, délután 16-kor toltak a műtőbe (szintén nem illeszkedett a baba)
Nálunk sem illeszkedett be, ráadásul 2szer volt a nyakán a zsinór.
A hasfalam elég vastag (értsd: szép kis zsír réteg van rajta :) ), és így a gép sem mindig jót mutatott. Volt hogy odébb tették, majd megjegyezték: na most lesz valami, még várjunk... Így szerintük nem is voltak fájásaim...
Én pont azt jelentem ki, hogy milyen jó dolog az oxitocin. Burokrepesztésem volt, majd oxi, majd már szültem is, oxitól másfél órára meglett a babám, nagyon simán, nagyon könnyen.
Ez is inkább alkat kérdése, neked sajnos nem jött be, nekem viszont nagyon.
Hááát, csak irigyelni tudlak! :) De tényleg!
Bár ahogy a többséget olvasom, általában nem szerették ezt a párosítást.
részemről igen, kijelenthejük!
Nálam burokrepesztés és oxy volt - hát eléggé fájt, de gyors volt.:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!