5 napja szültem és tegnap egy kb5*5 cm-es alvadt vérdarab jött ki.Tapasztalatokra lennék kíváncsi,akinek volt ilyen,mert eléggé megijedtem.
2009. márc. 5. 09:13
1/7 anonim válasza:
Nekem 6 hétig ilyen volt, ilyesmik jöttek ki, majdnem elájultam...a hetedik hét csak sima menzesz volt már. De én extrém eset vagyok, a többségnek egy-két hét alatt elmúlik. Szóval semmi gond!
2009. márc. 5. 09:16
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Engem is az ájulás kerülgetett,de akkor remélem nincs baj.
2009. márc. 5. 09:18
3/7 anonim válasza:
Szia!
Szülés után szerintem egyáltalán nem normális a darabos vérzés.
Szerintem hivd fel a dokidat!
2009. márc. 5. 09:22
4/7 anonim válasza:
De igen normális, nekem is volt. Tisztul a méh. Én a 4. héten vagyok, még mindig van vérzésem, igaz darabos csak kb. 2-3 hétig volt. Ez a 3. terhességem, minél többedik annál nehezebben regenerálódik a méh. A lepény elég nagy felületen kapcsolódik a méhhez. Nagy seb marad utánna. Nem vagyunk egyformák. Az első terhességnél nekem is csak kb. 2 hétig volt vérzésem. Ha nem rossz a közérzeted és "normális" a vérzés akkor nincs gond. Ha több napon keresztül ilyen erős a vérzés akkor nézesd meg magad dokival.
2009. márc. 5. 09:42
5/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de a többséggel ellentétben én nem voltam ilyen szerencsés.Nekem a 10-dik napon fürdés közben egy tenyérnyi alvadék távozott belőlem.Másnap irány a doki aki megállapitotta hogy vissza maradt valami a méhben.Másnap gyógykaparás és az oka az volt hogy egy szilva nagyságú lepény darab maradt a méhben és azért nem tudott a méhszáj bezárulni.Sajna én igy jártam.
Inkább beszélj az orvosoddal, biztos ami biztos.Ja és nekem is a 3-dik szülésem volt.
Szoritok neked hogy ne legyen baj.Kérlek ird meg mi lett veled.
2009. márc. 5. 12:08
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ki így ki úgy!
A lényeg hogy ha nem fáj annyira a hasad és nem lázasodsz be és nem tart sokáig a darabos vérzés akkor nincs gond!
De ha lázasodsz vagy amit írtam akkor doki!!!!!
főleg ha nagy darabos...
Én is véreztem és volt egy nagy darabos vérzésem szülés uán 2 napja aztán itthon 2 hete egy kisebb de ennyi egyenlőre nem nagy darabok, én is megijedtem.
Remélem nem lesz nekem se bajom...
Érted is drukk...
2009. márc. 5. 18:31
7/7 anonim válasza:
12.08-as vagyok. Nekem sem fájt a hasam és lázam sem volt.Ha az az egy alvadék nem távozik akkor nem is foglalkozok a vérzéssel.Én a szülésznőmet kérdeztem meg mit csináljak az ő tanácsára mentem orvoshoz.Szerencsémre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!